• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Dengesizliği

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Merhaba
Daha önce adetten farklı akıntılarım için başlık açmıştım pek cevap veren olmadı. Kan tahlili sonuçlarında Lh ve prolaktin yüksek, Fsh düşük çıktı. Doktorum bir ilaç vermedi fakat adetinde düzensizlik olursa üniversite hastanesine başvur dedi.

Benzer sorun yaşayan var mı, nasıl bir tedavi gördünüz ve çocuk sahibi olabildiniz mi? Lütfen buna cevap yazın

LH, fsh den yüksekse polikistik over sorunu olabiliyor..tabi bunun yanında ultrasonla bakılması da lazım kist var mı diye..
kendimden biliyorum çünkü adetlerinde düzensizse sakın ihmal etme ve hemen tedavi olmaya bak canım geçmiş olsun..

Ultrasonda sorun çıkmamıştı canım. Kist görünmüyor dediler. Bunun için bir ilaç başlanmadı

Ultrasonda sorun çıkmamıştı canım. Kist görünmüyor dediler. Bunun için bir ilaç başlanmadı

farklı etkiler olabilir tabi. Lh ve özelikle prolaktinin yüksek çıkması normal değil..
doktor tedavisinin yanında aslan pençesi otu kürünü yapmanı öneririm hormonları düzenleyip, aynı zamanda adet olmayı sağlıyor..

farklı etkiler olabilir tabi. Lh ve özelikle prolaktinin yüksek çıkması normal değil..
doktor tedavisinin yanında aslan pençesi otu kürünü yapmanı öneririm hormonları düzenleyip, aynı zamanda adet olmayı sağlıyor..

Aslında ben de böyle kürlerin faydasına inanırım. Kolay bulunan bir ot mu. Biraz bilgi verebilir misin kür hakkında rica etsem?

Merhaba ben de adet düzensizliği ve hormon bozukluğundan şikayetçiyim.
Hayıt tohumu bunlara birebir. Ben kullanırken adet oluyordum ama devam etmedim aptal gibi.
Şimdi tekrar başladım. 3 ay boyunca sabah akşam bir bardak içicem. Tavsiye ederim ben faydasını gördüm.
Bütün kadınlık hormonlarını normal seviyelerine getiriyormuş bu hayıt tohumu.

Hayıt tohumunu çok duydum evet. Tavsiye ediyorlar.

Annem de soğan kürü dedi bugün. Bir sıraya sokmam lazım şimdi

Aslında ben de böyle kürlerin faydasına inanırım. Kolay bulunan bir ot mu. Biraz bilgi verebilir misin kür hakkında rica etsem?

aktarlarda kolaylıkla bulabilirsin..bi su bardağı kaynamış suya atıp beş dakika kaynatıp ılındıktan sonra içiyorum günde bir sefer..geçen ay oldum adet ilaçsız bakalım bu ay da olacak mıyım :26:

aktarlarda kolaylıkla bulabilirsin..bi su bardağı kaynamış suya atıp beş dakika kaynatıp ılındıktan sonra içiyorum günde bir sefer..geçen ay oldum adet ilaçsız bakalım bu ay da olacak mıyım :26:

İnşallah olursun. Ben de hangisinden başlayacağımı şaşırmış durumdayım bu arada. Aklımda hayıt tohumu, aslan pençesi ve soğan kürü var. Soğan kürü 21 gün sürüyor. Onu yapıp sonuca bakıp sonra duruma göre diğerlerine bakayım diyorum

Back