- 1 Nisan 2019
- 255
- 86
- 98
- Konu Sahibi blackburne
Kızlar selam hormon değerlerimi yorumlayabilecek var mı? Hsg çektireceğim. Yaşım 28 adetin 4.günü bu değerler.
Amh 2.98
Lh 7.18
Fsh 6.25
Prolaktin 19
Amh 2.98
Lh 7.18
Fsh 6.25
Prolaktin 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada kızlar haşimato tiroidim var yani prolaktin belki de ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir diye düşünüyorumKızlar selam hormon değerlerimi yorumlayabilecek var mı? Hsg çektireceğim. Yaşım 28 adetin 4.günü bu değerler.
Amh 2.98
Lh 7.18
Fsh 6.25
Prolaktin 19
Çok yüksek değil bence güzel gelmiş değerler çok az yüksek onun dışında sıkıntı olmaz benim sizden daha yüksek amh 4.5 fsh 10 lh 11 prolaktin 19Kızlar selam hormon değerlerimi yorumlayabilecek var mı? Hsg çektireceğim. Yaşım 28 adetin 4.günü bu değerler.
Amh 2.98
Lh 7.18
Fsh 6.25
Prolaktin 19
Canım çok teşekkürler. Ya hani lh fsh dan yüksek olunca pcos şüphesi oluyor ya aslında korkum oydu. Çünkü eşimde sıkıntı var bir de bende çıksın istemiyorum. Geçen yıl iyiydi lh fsh oranım biraz yükselmiş. Size doktor ne dedi değerleriniz için?Çok yüksek değil bence güzel gelmiş değerler çok az yüksek onun dışında sıkıntı olmaz benim sizden daha yüksek amh 4.5 fsh 10 lh 11 prolaktin 19
Bende korkuyorum Canım inan ki. Ama okuduklarıma göre regl ağrısı çeken insanlar için dayanılır bir acıymış bir de tüpleri tıkanık olan kişilerin bira canı acıyormuş. Doktor size cinsel perhiz olması gerektiğini söyledi mi? Bana söylemedi ama ben perhiz olmalı diye biliyorumGayet güzel değerleriniz ben de Hsg çektireceğim biraz tırsıyorum ama yapacak bişe yok
Şuan regliyim bugün aradım ulaşamadım yarın gün için arayacağım sabahtan. Eğer öyle bişe varsa söylerler senin gününe daha varsa haber veririm sana da istersenBende korkuyorum Canım inan ki. Ama okuduklarıma göre regl ağrısı çeken insanlar için dayanılır bir acıymış bir de tüpleri tıkanık olan kişilerin bira canı acıyormuş. Doktor size cinsel perhiz olması gerektiğini söyledi mi? Bana söylemedi ama ben perhiz olmalı diye biliyorum
Cuma günü benimki bende şuan reglin 4. Günümdeyim 8. Günü çekelim dedi tok gel dedi ilaçları istedi bir de. Haber alırsan paylaşırsan sevinirimŞuan regliyim bugün aradım ulaşamadım yarın gün için arayacağım sabahtan. Eğer öyle bişe varsa söylerler senin gününe daha varsa haber veririm sana da istersen
Antibiyotik canım sanırım ilaçları yarın alacağım. Teşekkür ederim bu arada şimdidemTabii ki yazarım sabahtan öğrenince, ne ilacı istedi sizden
Bende pco görünümü var inofolic önerdiler kullanıyorum 13 Aralık hsg çekildim bir sorun çıkmadı bana 15 gü ilişki yasak sonraki 15 günde korunmalı dediler anestezisiz oldum dayanılabilir acısı vardı ilacı verdiklerinde hissettim sonra normal hayatıma devam ettim 4 5 gün kahverengi lekelenmem oldu sonra bitti çekildiği ay da 4 gün erken regli oldum etkisi var mı bilmiyorumCanım çok teşekkürler. Ya hani lh fsh dan yüksek olunca pcos şüphesi oluyor ya aslında korkum oydu. Çünkü eşimde sıkıntı var bir de bende çıksın istemiyorum. Geçen yıl iyiydi lh fsh oranım biraz yükselmiş. Size doktor ne dedi değerleriniz için?
Edit:imla
Bu ay bebiş denemesini es geçiyoruz o zamanBende pco görünümü var inofolic önerdiler kullanıyorum 13 Aralık hsg çekildim bir sorun çıkmadı bana 15 gü ilişki yasak sonraki 15 günde korunmalı dediler anestezisiz oldum dayanılabilir acısı vardı ilacı verdiklerinde hissettim sonra normal hayatıma devam ettim 4 5 gün kahverengi lekelenmem oldu sonra bitti çekildiği ay da 4 gün erken regli oldum etkisi var mı bilmiyorum
Doktorunuz size bilgi verir inşallah güzel sonuçlar alırsınızBu ay bebiş denemesini es geçiyoruz o zaman
İnşallah canımDoktorunuz size bilgi verir inşallah güzel sonuçlar alırsınız