Hormon değerlerim bakınız lütfen?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Merhaba, adetimin 3. günü yaptırdığım sonuçta değerlerim şu şekilde; sonuçlardan anlayan biri değerlendirebilirmi? 29 yaşındayım bekarım ve adetin azalması şikayetiyle gitmiştim..

DHEA-SO4 : 184
Progesteron: 0.44
Beta-HCG: 0
Estrediol : 28
FSH: 7.29
LH: 3.7
Prolaktin: 12.36
Total testosteron: 0.177

Son düzenleme:

Bende yaptrdim bu testleri
Imternetten deger araliklarini ogrenebilirsin ben oyle yaparak kiyaslamistim

Canım DHEA nedir bilmiyorum ama diğer horman değerleriniz gayet güzel görünüyor. HCG 0 olması da gebelik yok demektir

Bende yarin yaptiricam adetimin 2.i günü olcak ama napim 3. Gunu cumartesi ye denk geliyor simdi degerler dusuk yada yuksek ciksrsa hormon hapi veriolar dimi ya ufff onlar kilo aldiran haplarmi hep ya bigliniz varmı buraya yazdim k bakmayin ama bu konuyu gördüm benim durumunla alakali diye yazdim.
Bu arada evt degerleri internetten bulursunuz da degerele kagitta koyu renkli olanlarda sıkıntı oldg gorulnuyormuydu benmi yanlis hatrliorm hatta olmasi gereken degerlerde yan tarafda yazar die düşündüm o sekilde kıyas yapabiliriz sanırım yanilmiyorsam oda tabi

Hormon testi adetin 2 yada 5. Günleri arasında yapılıyor. Adetin ilk günlerinde yapilmasi daha makbul olur. 2.gün yaptırmakta sorun yok diye biliyorum. Evet olması gereken değerler yan tarafta referans aralığı şeklinde bilgilendiriyor. Yüksek çıkması sıkıntı özellikle FSH hormonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…