• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon bozukluğum var lazer yaptırmalımıyımm...

sveh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.801
8
108
İstanbul
mrb kızlar yardımcı olursanız sevinirim. bnm pcoluyum hormon bozukluğuda var o yüzden kıllanmam çok. bebek içinde tedavi görüyorum.. yüzüm ve genital bölge için lazer epilasyon yaptrmak istiyorum. ama hormon bozukluğu olduğu için işe yarayacağından emin değilim.. böle sorunu olan var mı veya bilgisi olan. bide tedavimi bebek tedavisini etkiler mi. yada kıllar bitmeden hamile kalırsam bebeğe zararı olmaz mı.??

Hormon bozukluğu olduğu için yaptırdığınız lazer epilasyonun işe yarayacağını sanmıyorum. Benden de hormon testi istemişlerdi lazer öncesi eğer hormonlarınız bozuksa hiç bulaşmayın çünkü sonu hüsran olur vereceğiniz paraya yazık derim.

mrb kızlar yardımcı olursanız sevinirim. bnm pcoluyum hormon bozukluğuda var o yüzden kıllanmam çok. bebek içinde tedavi görüyorum.. yüzüm ve genital bölge için lazer epilasyon yaptrmak istiyorum. ama hormon bozukluğu olduğu için işe yarayacağından emin değilim.. böle sorunu olan var mı veya bilgisi olan. bide tedavimi bebek tedavisini etkiler mi. yada kıllar bitmeden hamile kalırsam bebeğe zararı olmaz mı.??

Bebek için tedavi görüyorsanız bu tür uygulamalardan kaçının.Tedavi esnasında zaten ekstra hormon alıyorsunuz.Tüylenmeniz daha fazla olacaktır.

Doğum sonrasında da bebek ek gıdaya geçmeden yaptırmayın.

Doktorunuzla da mutlaka paylaşın.Sorun

bende hipofiz adenomundan ameliyat oldum.40 gün oldu. tümör alındı. ama hipofiz bezini tamamen sarmış. sadece tümörü almış doktor. (5mm) 2.ameliyat olacağım galiba. bende de buna bağlı kıllanma var. birde bunun yanında hipertiroid olduğumu öğrendim(zehirli guatr) bunun içinde ilaç başlandı..
artık iiyice düzelince yaptırmalıyım herhalde:(( ama moralim bozuluyor. her yerim tüylendi.kollarım,göbeğim,yüzüm offfff offff....

hormon tedavisi devam ederken,lazer yapmazlar zaten ancak tedaviniz tamamlandığında eğer tedaviden sonuç aldıysanız yaparlarki anlattığınız duruma bakılınca lazer epilasyonun sizin sorununuza çözüm olacağını sanmıyorum..

cevaplarınız için teşkler kızlar.. desenize ben bu kıllarla yaşamaya alışayımm:(( neyse bebeğim olsunda hayırlısıyla snra yaptırırım inşallah lazeride..

ben hormon tetkıklerı yaptırdıgımda ilaçla beraber lazer tedavisi önerildi bana bir universite hastanesinde, ama faydasını göremedım pek lazerin. dogum kontrol hapı da 1 yıl kullanılıyor zaten, doktor onermıyor daha uzun süreli kullanmayı.

Back