• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Bozukluğu ve Tüylenme :(

hayıt suyunu içen ve düzene giren arkadaşlar var bide bekarsan doğum kontrol hapı veriyor doktorlar geçmiş olsun.

bende de var tüyienme hatta tüy demek az kalır..ama adet düzensizliği yok olmadı hiç tiroid bezi de iyi çıktı....kadın dedi ki bazı kaldınlarda sebebi bilinmeyen olaylardan olabiliyormuş bunlar ama yinede hormon testi yapsam iyi olur...geçmiş olsun arkadaşım...

Son düzenleme:
kızlar nane yemenin iyi geldiğini hatta tüylenmeyi azalttığını okumuştum isterseniz deneyin.

aynı ilacı bana da verdi.ben de adet olamıyorum.hormon değerlerim çok düşük ilaç da kullanmak istemiyorum doğal yollarla hallolsa keşke.başka bir doktorda bu ilaca gerek yok bir ay sonra gel dedi ne yapıcamı şaşırdım.

aynı ilacı bana da verdi.ben de adet olamıyorum.hormon değerlerim çok düşük ilaç da kullanmak istemiyorum doğal yollarla hallolsa keşke.başka bir doktorda bu ilaca gerek yok bir ay sonra gel dedi ne yapıcamı şaşırdım.

Mecbur Kullancaz Canım bu İlaça düzelen Varmış Umarım Bizde Düzeliriz :(

aynı dert bendede var doktor doğum kontrol hapı veriyor ama hiç bi işe yarmıyor sen ne yapıyorsun bu konuda

canım banada hap verdi işte 3 ay kullancakmışım en azından kullanınca kanamam azalıyor rahatlıyorum biraz umarım işe yarar ilaçım bitti 6 gün oldu ve yine
hastayım doktor adetimin 5. günü kullanıma devam et dedi bakalım umarım düzelirim yoksa hayat geçmez rengim öyle gitmişki yolda oğlanın biri ölü gibi dedi çok
üzüldüm :(

doğru söylüyorsun cnm kullanmak gerekir ama yan etkisi çok ve kilo alanlarda fazlalıkta bu da beni korkuttu açıkcası

arkadaslar adet düzensizliği şikayetyle gittim kadın doguma adetimn 3. gününde hormon testine aldılar beni ve bunun sonucnda hormon bozuklugu ve kist leri buldular 3 aylık dogum kontrol hapı ile tedavi oldum geçti aradan bi kaç yıl geçti evlendm ve yine tekrarladı kistlerim bu sefer çok küçükmüş ama vücudumda tuylenmeler oldu hormon haplarıyla tedavi edilmezse vücttaki tuylenmeler devam edecek bilyrm ama korkuyrm dogm kontrl hağpı kullandgmda hamile kalmamı zorlastırır diye..

Son düzenleme:
Hormon bozukluğu bendede var ve ileri derecedeydi şuan da acısını çekiyorum adet gecikmeleri için herkese papatya çayı yeşil çay ve bir kaşık zencefil karıştırılarak içilmesini tavsıye ediyorum çok etkili kesinlikle tüylenmelerde lazersiz bitmiyor malesef

Back