- Konu Sahibi Canansever
Kızlar Bende Hormon Bozukluğu Olduğunu öğrendm po an fark ettimki tüylenmemin sebebi buymuş ne yapmalıyım lütfen yardım ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayıt suyunu içen ve düzene giren arkadaşlar var bide bekarsan doğum kontrol hapı veriyor doktorlar geçmiş olsun.
canım doktor bana cyclo-progynova draje verdi 3 ay kullanıp kontrole gidicekmişim umarım işe yarar![]()
adet düzensizliğin varmı ?
bilmiyorum canım bu ilacı inşallah şifan olur çok kafaya takınca da oluyormuş kendini rahat bırak geçmiş olsun.
bende de hrormon bozukluğu ve kist var![]()
aynı ilacı bana da verdi.ben de adet olamıyorum.hormon değerlerim çok düşük ilaç da kullanmak istemiyorum doğal yollarla hallolsa keşke.başka bir doktorda bu ilaca gerek yok bir ay sonra gel dedi ne yapıcamı şaşırdım.
bende de hrormon bozukluğu ve kist var![]()
aynı dert bendede var doktor doğum kontrol hapı veriyor ama hiç bi işe yarmıyor sen ne yapıyorsun bu konuda
doğru söylüyorsun cnm kullanmak gerekir ama yan etkisi çok ve kilo alanlarda fazlalıkta bu da beni korkuttu açıkcası