• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Bozukluğu Olup Kesin İğneli Epilasyondan Sonuç Alan Var Mı?

UmutsuzKedi

Belki bir gün..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
356
209
53
İstanbul
Yaklaşık 2 senedir çene bölgeme iğneli gidiyorum azalma var ama kesin bitme yok gerçekten çok yıprandım aşırı kurtulamıcam sanırım bilmiyorum yoruldum. Her seasımda o sedyeye yatınca canım artık çok acıyor başta bir hevesle kesin çözüm diye hemen kurtulcam sanıyordum acısını önemsemiyordum ama canım cidden çok acıyor kendi yıpranmış hissediyorum 2 senedir çenemi kamufle ediyorum maske sayesinde uzayan tüylerim sorun olmuyor cidden 2 senedir bitme yok azalma var oysaki epilasyoncu 1 sene de kurtulcaz demişti ve geçen seansta polikist hormon bozukluğu var normal değil kıl yapın dedi tekrar başka bölgede çıkar dedi bu kadar acı parasını geçtim canım acıyor ve psikolojim 2 sene çabam cidden çöp mü? Şeytan diyor git kuaföre ağdayla aldır çıkanları alamıyorum seansa gitmem şarj ne yapayım yardım edin bıktım artık. Polikist hastasıyım

öncelikle merhaba. benim bir rahatsızlığım olmadığı halde çene bölgemde yoğun göğüs aramda tek tük ve göğüs ucumda kıllar olduğu için iğneli epilasyona başlamıştım 1.5 sene önce. hala devam ediyorum. araya güzellik salonlarının kapanması vs girdiği için 3-4 aylık bir kaybım oldu. ama ben genel itibariyle memnunum. göğüs ucumda 3-4 tane kaldı. göğüs aramdakiler ışık tutunca belli. çenemdekilerde inatçı olanlar mevcut. sürekli gittiğim yerde tadilat olduğu için başka yere gitmiştim. o gittiğim yerde yapılandan hiç memnun kalmamıştım. yani işin özü bence gittiğiniz yeri değiştirin. eğer aynı ildeysek de öneride bulunmak isterim.

Back