Hormon bozuklugu gebelige engelmidir?

bende yaklasik 1 senedir isvicredeyim almanyada degilim ama burasida orasida ayni canim dil bilmeyince cok zor...sen alisabildinmi daha yeni gitmissin...bende yeniyimm yani sayilirim:) zaten terminleride cok ileri atiyorlar bende ilk terminimi 2 3 ay sonrasina alabilmisitmm...insallah sende hamile kalirsin hayirli haberlerini bende takip ederim...

bende 1 senelik evliyim ve gecen ay ilk defa denedik ama olmadı malesef adet donemlerimde duzensiz dolayısıyla ovulasyon testi aldım..bakalım denemelere devam..yalnız kimle konussam ilk 6 ay normal sağlıklı çiftlerde bile olamıyabiliyomus dolayısıyla 6 aya kadar panik yapmamak ve stresten uzak durmamız gerekiyomus...tanrı hepimize sağlıklı ve huzurlu bebekler gondersin..

adetlerin düzensizse ve bebek duusunuyorsan bence once bi doktora gorunmelisin bende 1 seneye yakin ewliyim benimde kac aydir olmadi doktora gittim ilac verdi prolaktinimi yuksek cikti benim tanidiklarim var ilk aydan hamile kalan tabi bunye meselesi ama bence bebek dusunuyorsan yinede gorun bi doktora

prolaktin değerin kaç canım benim gittiğim hasthanede sınır 30 du benim 29 çıkmış

prolaktin değerin kaç canım benim gittiğim hasthanede sınır 30 du benim 29 çıkmış

benim soruorsan bilmiorum internetten arastirdm kullandigim ilaci oyle ogrendim doktora tekrar gittigimde soracagim degerlerimi

evet cn sana srmuştum sınırda demişti doktorum bana ayrıca pko da var bende ama ilaç kullanmanı istemiyorum dedi çünkü istemediğimiz sonuçlara neden oluyor başka yere gitsen verirler demişti ama gerek yok dedi işte stress hormonu olduğu için stress yapma dedi bana problem olması için değerin 100 üstü falan olması lazımmış cnm
benim soruorsan bilmiorum internetten arastirdm kullandigim ilaci oyle ogrendim doktora tekrar gittigimde soracagim degerlerimi

walla ben yurtdisindayim burda kolay kolay ilac vermiolar demekki kullanmam gerekior doktor dedi 4 ay iicinde hamile kalmassan tekrar gel bunun yaninda bi ilac daha kullanirom gebeliigi hizlandirio oda ama daha neticede birsey yok son bir ayim kaldi bakalim ne olacak bilmiorum fazla prolaktin kisirlik yapiormus aagliyacam yaaatabi tip ilerledi artik herkes hamile kalabilior cesitli yollardan ama dogal yol varkenoff kendimi cok strese sokuorum ama dusunmedende olmuor zaman cabuk geccior sanki dun dugunm olmus gibi ama 1 sene dolacak ya bebegim olmassaALLAHIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN(AMIN)

Merhaba iyi aksamlar ben bebek istiyorum ama doktor hormon bozuklugumun oldugunu soyledi ve bende telaslandim Size hormon degerlerimk yaziyorum fsh; 3.13 lh; 8.23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…