merhaba arkadaslar ben 1 aylik evliyim cocuk dusundugumden dolayi kontrole gittim doktor once herseyin normal oldugunu yumurtaliklar iyi oldugunu soledi sonra kan testiyapti hormon icin degerlerim yuksek cikti ve bana dogum kontrol hapi ile 6 ay tedavi onerdi. Cocuk olmasina engelmi dedim cocugun olabilirde gec de olabilir onu bilemem dedi bu konuda bilgisi olan varmi
Ben almanyada yasiyorum daha yeni geldim burayada bana sonuclari vermedi kendisi soledi cok saskin ve ilk defa basima geldiginden dolayida sormadim bunu ama adetlerim duzenli yumurtlama gunlerimde duzenli kafam cok karisti baska doktorami gitsem acaba
yarin gidip sonuclari alicam ama 2 tane sayi vardi lh %83 fsh de %77 di yaziyodu.
merhaba arkadaslar ben 1 aylik evliyim cocuk dusundugumden dolayi kontrole gittim doktor once herseyin normal oldugunu yumurtaliklar iyi oldugunu soledi sonra kan testiyapti hormon icin degerlerim yuksek cikti ve bana dogum kontrol hapi ile 6 ay tedavi onerdi. Cocuk olmasina engelmi dedim cocugun olabilirde gec de olabilir onu bilemem dedi bu konuda bilgisi olan varmi
haha ne komik ..bende Almanyadan TR ye gelin geldim. 3 yıl oldu.....Almanyadaki doktorlar çok bitkisel şeylere yöneliyorlar ve genelde tedavinin üstüne pek düşmüyorlar. ilk önce uzun süre gözetim altında tutuyorlar....
ama hormon test sonuçların sende değilmi? yani fotokopisini vermeleri lazım? çok ilginç...
şimdi burda dikkat etmen gerekenler var. LH 'ın FSH dan yüksek olmamalı...ayrıca adetinin 3. günü kan aldırıp yaparsan testi en iyi sonucu verir. Ayrıca Prolaktin de önemli...bu değerlerini öğren bence....
sor doktoruna, sonuçlar seninde elinde olsun
Arkadasım senin adetlerin düzenli mı Yumurtaliklarinda kist Varmi çünkü bende ne kist nede düzensizlik var ay kafayı yiycem dk aramam gerek
Dk verdi ama ben almadım araştırmadan almak istemedim turk bayan dk varmış haftaya ona gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olur ins
merhaba bilgisi olan lütfen bende bebiş istiyorum 8 aylık evliyim geçen ay adet gecikmem oldu doktora gittim gebelik yok hormonlara baktı değerlerim fsh 5.29 LH4.74 prolaktın 7.41 yazıyor bana progesteron içerikli bir ilaç verdi nezaman hamile kalırım acaba bu ilacı adetin 17. günü kullanıcam sadece 10 gün kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ve adet oldum acba değerlerim normalmi
ne guzel bende yazin trde bi muayne olacam yine kendi dilimden bi duyayim neymis ne degilmiss herseyin hayirlisi belkide hanile kalirim bu kulandiigim ilaclarla kim bilir sen yenimi gittin almanyaya trdenmi gittin dil biliormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?