- Emoji Skoru
- 2.472
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ergenlik sürecin bitince düzene girer büyük ihtimalle şimdiden ilaçlara yüklenmeyin.
Geçmiş olsun
Hayıt suyu diye bişey var aktardan alabilirsiniz üç aylık bi kullanımda hormonları düzenliyor çok kullanan var ve bence deneyinPeki sizce bu hormonlari duzenleyecek baska ne yapabilirim
Canım hormonlarla ilgili doktorunun bana söylediği değerler düşsede yüksek değer baz alınır her zaman demişti, hormonlar çok önemli benmde fshım yüksek bende 23 Yasında tüp bebek tedavisine başlamıştım artık hiç bişey yaşa bakmıyor strese girme canını sıkma .Kızlar baya moralim bozuk. 19 yasindayim. Ergenlikten beri suren hafif tuylenme problemim vardi zaten. Son zamanlarda da stresli oldugum bir donemde kistik sivilceler cikmaya baslamisti. Yanaklarimda kocaman ve gecmeyen tarzdan. Jinekologa gidip test yaptirdim bugun sonuclari alinca gordum ki total testesteron, prolaktin ve dheaso4 hormonlarim ust siniri 20 ml aşmış.
Buyuk ihtimalle dogum kontrol yazacak doktor ama moralim baya bozuldu acikcasi. Bu yasimda bu hapi kullanmak.
Hormon bozuklugunu yenebilen var mi? Kkdaki yorumlari okudum birakinca tekrarladigini yazmislar. Bu haplari omrumun sonuna kadar kullanmak zorunda mi kalicam? :/
NOt: pko muyum diye ozellikle sordum doktor hayir degilsin dedi.
İnşallah hayıt tohumu çayı yapar içersiniz . Gerçekten çok faydalı 2 ay önceki hormon testimde benimde aynı sizin gibiydi. Doktor reglini bekle ve 3 aylık bi doğum kontrol hapına başlayalım dedi . Regl olmadan hamiş olduğumu öğrendiim
Lütfen sizde için.
Bugun doktorla konuştum. Endokrine yonlendirdi. Prolaktinim cok yuksekmis MR istedi. İyi huylu tumor suphesi icin. Temiz cikaesa dhk baslari dedi. Ama ben boyle bir sey oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Ben hukuk okuyorum dersler cok zor yapamiyorum ve stresten yukseldigini dusunuyorum. Yine de mr cektirecegim.
Dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum bitkisele yonelsem dedim hayir dedi. Napacagimi sasirdim.
Sizin hangi degerleriniz yuksekti ? İse yarar mi diyoesunuz
Total testesteron
dehidroepiandrosteron suffat
Son testte bunlar yüksek çıkmışlardı bir önceki testimde de prolaktin 30lardaydı . Dengesizlik vardı bi ay birini düzeltiyim derken diğer aya diğeri oynuyodu. İnşallah işe yarar kadınsal bütün hormonları dengeliyo diye biliyorum. Tabii doktor kontrolünü ihmal etmeden :) umarım bi an önce düzelir doğum kontrol hapına gerek kalmaz
Ayy benimkiyle ayni :)
Benim de sadece bu ucu yuksek zaten birbirine bagli dedi doktor
Sizin ucu de duzeldi mi hayit kullaninca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?