Amin canım Allah sanada nasip etsin tez vakitte polikistik över sanırım seninde lh yüksek olunca öyle oluyor benim çikolata kıstım de vardı sıkma canını Allah verdikten sonra tasin icinden bile verir dr banada cok olumsuz konustular cok üzüldüm ama rabbim ol dedi cok şükür oldu herşeyin hayırlısıMaşallah barek Allah.. Çok mutlu oldum sağlıcakla al kucağına bebeğini.. Ne yapayım bende Bi umut bekliyorum bakalım. Benimde lh 12,69 çıkmış bakalım haftaya pazar adet günüm. Hayıt tohumu da kullanıyorum hormonları düzenliyormuş 1 hafta oldu kullanalı. Herşeyin hayırlısı..
Doktor öyle Bi tanı koymadı. Polikistik over falan demedi ama olabilir mi diyosun..Amin canım Allah sanada nasip etsin tez vakitte polikistik över sanırım seninde lh yüksek olunca öyle oluyor benim çikolata kıstım de vardı sıkma canını Allah verdikten sonra tasin icinden bile verir dr banada cok olumsuz konustular cok üzüldüm ama rabbim ol dedi cok şükür oldu herşeyin hayırlısı
Ultrasona baktı kistin yok dedi tüplerin açık dedi. Ultrasonda bişey çıkmadı kan testi istiycem dedi.Evet lh fsh dan yüksekse polikistik oluyorsun ben kendimi bildim bileli böyleyim ultrasonda görünür canım zaten kistler hicmi birşey demedi
Bence başka bir dr git ayrıca tüplerin açık olduğu ultrasonda gorumez hsg cektirmen gerekir ilacli rahim filmi yaniUltrasona baktı kistin yok dedi tüplerin açık dedi. Ultrasonda bişey çıkmadı kan testi istiycem dedi.
Valla aklım karıştı ne zor işlermiş bunlar ya.Bence başka bir dr git ayrıca tüplerin açık olduğu ultrasonda gorumez hsg cektirmen gerekir ilacli rahim filmi yani
Merhaba. Ben hamile kalmadan önce hormon testi yaptım. Benim tam hatırlamıyorum ama fsh 8.5 lh 12. Doktorum rahim filmi istemişti onuda çektim sonrun yok demişti. Bana hamile kalmam için folik asit ve diyabet ilacı vermişti. Bende pko vardı. Kilo verdim rahim filminden sonraki ayda hamile kalmıştım. Bende hayıt tohumu almıştım kullanmak için zaten o ayda hamile kaldım.Maşallah barek Allah.. Çok mutlu oldum sağlıcakla al kucağına bebeğini.. Ne yapayım bende Bi umut bekliyorum bakalım. Benimde lh 12,69 çıkmış bakalım haftaya pazar adet günüm. Hayıt tohumu da kullanıyorum hormonları düzenliyormuş 1 hafta oldu kullanalı. Herşeyin hayırlısı..
Böyle şeyler duyunca valla içim kıpır kıpır oluyo. İnşallah bende kalırım bu ay dua edin nolur...Merhaba. Ben hamile kalmadan önce hormon testi yaptım. Benim tam hatırlamıyorum ama fsh 8.5 lh 12. Doktorum rahim filmi istemişti onuda çektim sonrun yok demişti. Bana hamile kalmam için folik asit ve diyabet ilacı vermişti. Bende pko vardı. Kilo verdim rahim filminden sonraki ayda hamile kalmıştım. Bende hayıt tohumu almıştım kullanmak için zaten o ayda hamile kaldım.
İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizeBöyle şeyler duyunca valla içim kıpır kıpır oluyo. İnşallah bende kalırım bu ay dua edin nolur...
Teşekkürlerİnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size
Kolay degil canim her ay dr a giderdim bir senedir evliyim uzman doktora git moralini de sakın bozma moRalin bozuksa olacagi varsada olmaz esin sperm testine gitsin senin tupler acik mi kapalı mı hsg gerekir dedigimgibi ayrica tiroidine baktir az çalışıyorsa hamile kalmayı engelliyor rahmin inceyse yine çocuk tutunamıyor aklıma gelenler bunlar birçok neden var hicbir neden bulunamazken çocuk sahibi olamayanlarda var Allah isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlarValla aklım karıştı ne zor işlermiş bunlar ya.
Amiiiiiiin Rabbim her şeyin hayırlısını versin..Kolay degil canim her ay dr a giderdim bir senedir evliyim uzman doktora git moralini de sakın bozma moRalin bozuksa olacagi varsada olmaz esin sperm testine gitsin senin tupler acik mi kapalı mı hsg gerekir dedigimgibi ayrica tiroidine baktir az çalışıyorsa hamile kalmayı engelliyor rahmin inceyse yine çocuk tutunamıyor aklıma gelenler bunlar birçok neden var hicbir neden bulunamazken çocuk sahibi olamayanlarda var Allah isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?