horlayan kayınvalide :/

Hamileyim tek kalmayayım diye bırakıyor.
Diyemem sanirım. Ama artik kalmam gerekirse gitmesin eşim bir yere. Dayanilacak gibi değil ya

yanlış anlama. evde bekar görümce falan var mı.. bu bırakma olayı çok sık mı oluyor..
niye sordun derseniz.. inanın insanı rahatsız ediyor bu durum. yaşadık ordan biliyorum. mümkünse tek kalın gitmeyin bu sebeple kalmaya kayınvalidenize. benden acizane tavsiye..

Benim eski eşim de horlardı.
İlk 3 ay uyuyamadım yanında , sonra ondan önce yatmakta buldum çözümü.

Konu sahibi ben olsam düzgün bir dille" anne ben uyuyamıyorum sen horluyorsun, hamilelik beni daha hassas yaptı ben şurada uyuyayım, olur mu ?" derdim.
Kırılırsa kendi bilir, uykum kıymetli valla kimse için taviz vermem.

Valla uykusuz insan hele ki bu insan hamile sağlığı bozulmuş demektir.

Burun bandı al. Anne bu çok rahat uyutuyo sende tak de.
Tabi kendinede tak.
Ozaman seste kalmaz ninnide:)
iki ameliyat olmuş sonra böyle olmuş. Yine de faydası olur mu ?

Alekta movik movik bana gelsene kardeşim
Bak burası çok sessiz yan tarafımıza park yaptılar birde fışkiye su sesiylen uyuyoruz terapi etkisi yapıyor
benim ev de serin de ayda bir iki böyle oluyo onlar da cok istiyor kalmamı. Seneye gelirim bebişle

yok canim ayda bir iki en fazla. Bebiş doğana kadar idare edecez.

Hadi sen söyleyemiyorsun eşin niye söylemiyor annesi değil mi niye çekiniyor
kırmaktan çekiniyoruz ayda bir bikac ay olacak Söylemeyeyim hic diyor.

Ben hamileyim aynı odada 2 kiş sıcak basıyor, yan yana rahat edemiyorum diyin.
Ahh odada olsak :) evde uyunmuyo terastayız :)

Dün geceyi atlattım bi dahaki ne zamana olur artık bir çare bulacağım mecbur. Hic uyuyamadım nerdeyse. Yarim saat dalmıştim eşimden boşandığımı gördüm rüyamda. Tartısıyoduk

Alekta movik movik bana gelsene kardeşim
Bak burası çok sessiz yan tarafımıza park yaptılar birde fışkiye su sesiylen uyuyoruz terapi etkisi yapıyor

gece cişiniz gelmiyor mu

Kız buldummmm fikir buldum ben hamileyim sık sık wcye gidiyorum ya odada klima açıp uyuyayım derim inip çıkmak zor olur yukarı aşağı. Aşaģıda kapı pencere kapalı uyurum.

O zaman yan yana yatmayın.

Yan yana ben daralıyorum afakanlar basıyor diyin.:)

bencede bi bahane bulup yatagini ayri yere ac..

benim dogumdan sonraki bir kac gun kv yanimda kaldi..yer yatagi serdi kendine..ama geceleri kalkmadi bile...kotusu bana oluyordu..kucucuk yerde yatagin uzerinden ziplamam gerekiyordu...dogumdan hemen sonrada bu hoplama ziplama pek acisiz olmuyor maalesef..baktim kadin bana yardim olsun diye kaliyor yanimda guyya...uyanmiyor bile, ya da oyle yapiyor...anne yerinde yatsan daha rahat edersin, ben kendimi idare ederim artik dedim..ve gittim..inan onca aciyla kalktim belki ama en azindan kanguru gibi ziplamak zorunda kalmadim..

yaa sorma annem de bir horluyor bir horluyorrr! ama ben diyorum de git anne ölürüm de seninle yatmam diyorum, bizde yatınca kapısını kapıyorum sesi gelmesin diye. alınmıyor herhalde. kayınvalidem horlasa ona da derim. napiim? horlıyorlar ayıp değil ki kendi elin de de değil kadının. biz bu mevzuya gülüyoruz mesela.

Kayınbabam bu gece de kalın sabah 4te çıkalım dedi eşime.
Eşim de yok eve gidecem abim götürsün seni dedi. Kaç gündür perişan olduk dün gece hele off bu gece iki gecelik uyuyacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…