- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
Hamileyim tek kalmayayım diye bırakıyor.
Diyemem sanirım. Ama artik kalmam gerekirse gitmesin eşim bir yere. Dayanilacak gibi değil ya
gece cişiniz gelmiyor muAlekta movik movik bana gelsene kardeşim
Bak burası çok sessiz yan tarafımıza park yaptılar birde fışkiyesu sesiylen uyuyoruz terapi etkisi yapıyor
Kendimi kayınvalidemle uyurken hayal bile edemiyorum. Sen hamilesin diye illa biriyle yatman gerekmiyor. Hiç çaresi yoksa o uyuyunca başka odaya kaç. Eşim de horlar yastığımı aldığım gibi kaçarım ya da o gider horladığını farkedince. Evet bilerek yapmıyor ama insanın uyku kalitesi bozuluyor.
gece cişiniz gelmiyor mu
iki ameliyat olmuş sonra böyle olmuş. Yine de faydası olur mu ?Burun bandı al. Anne bu çok rahat uyutuyo sende tak de.
Tabi kendinede tak.
Ozaman seste kalmaz ninnide:)
benim ev de serin deAlekta movik movik bana gelsene kardeşim
Bak burası çok sessiz yan tarafımıza park yaptılar birde fışkiyesu sesiylen uyuyoruz terapi etkisi yapıyor
yok canim ayda bir iki en fazla. Bebiş doğana kadar idare edecez.yanlış anlama. evde bekar görümce falan var mı.. bu bırakma olayı çok sık mı oluyor..
niye sordun derseniz.. inanın insanı rahatsız ediyor bu durum. yaşadık ordan biliyorum. mümkünse tek kalın gitmeyin bu sebeple kalmaya kayınvalidenize. benden acizane tavsiye..
kırmaktan çekiniyoruz ayda bir bikac ay olacak Söylemeyeyim hic diyor.Hadi sen söyleyemiyorsun eşin niye söylemiyor annesi değil mi niye çekiniyor
Arada of pof yapıyordum sonra dedim sanki kadın bilerek yapıyo utandım oflamadım duyarsa bi deinsan bir de horlayan kisiye inanilmaz sinirlenir ya o durumdasanki bilerek yapiyomus gibi
bence soyle kv'ne konu sahibi, guzel bi dille..
Ahh odada olsak :) evde uyunmuyo terastayız :)Ben hamileyim aynı odada 2 kiş sıcak basıyor, yan yana rahat edemiyorum diyin.
Alekta movik movik bana gelsene kardeşim
gece cişiniz gelmiyor mu
Ahh odada olsak :) evde uyunmuyo terastayız :)
Dün geceyi atlattım bi dahaki ne zamana olur artık bir çare bulacağım mecbur. Hic uyuyamadım nerdeyse. Yarim saat dalmıştim eşimden boşandığımı gördüm rüyamda. Tartısıyoduk
anne yanlislikla uzerine işicem bak deKız buldummmm fikir buldum ben hamileyim sık sık wcye gidiyorum ya odada klima açıp uyuyayım derim inip çıkmak zor olur yukarı aşağı. Aşaģıda kapı pencere kapalı uyurum.