horlayan kayınvalide :/

Valla ben dümdük söyledim.Geçen sene yazın tatile gittiğimizde görümcekin terası var oraya yatak açalım dediler.(KV de gelmişti kızına )Bende X annem çok horluyor uyuyamam dedim.Kv de yanımdaydı.Bozuldu felan ama napayım çocuk zaten hastaydı altı üstü 2-3 saat uyuyacağım ondan da olmak istemedim yani.

seviyormuş k.valideniz... ne güzel. bence kırmayın boşuna...

ya kulak tıkacı alın... ses geçirmeyen...

yada takın kulaklığı sevdiğiniz müziği açın uyuyun, horultudan iyidir.

Ayh çok güldüm başlığı görünce aha aynı benimki diye:)bizimkiyle de aynı odada yatma durumları oldu kafayı yiyecektim söylüyordum ama yok benimki kabul etmiyor rahatsız ettiğini. Sana ninni gibi geliyor uyuyorsun diyor resmen anlamıyor :)uyar kesinlikle aynı evde yatiyorsunuz zaten bişey olsa seslenirsin

Bence soyleyin horluyosrsun diye :KK66: sonucta ya i kadin sana dusman olacak degil ya.. esine soylersin ama belkidr adamcagizin zorunlu gitmesi gereken bir yeri olur, hamileymissin de yalniz nasil biraksin seni.. sen aoyle ve kurtul bence canim, cokta alinacak bir konu degil

Tek derdiniz bu olsun. Burada ne kaynanalar okuyoruz ogluyla gelin arasina fitne fesat sokan, ayirmaya calisan, baska bi kadini gelin alacagini soyleyen, cazgirlik yapan vs.. Kadincagiz kasitli horlamiyor hoş. Kocasinizin o derece horladigini varsayalim ayrilacakmiydiniz adamdan? Sizinle ayni yerde yatmak istemesi de zannimca sizi sevdiginden. Melek gibi dediginiz kayinvalidenizin kiymetini bilin bence.

Kendimi kayınvalidemle uyurken hayal bile edemiyorum. Sen hamilesin diye illa biriyle yatman gerekmiyor. Hiç çaresi yoksa o uyuyunca başka odaya kaç. Eşim de horlar yastığımı aldığım gibi kaçarım ya da o gider horladığını farkedince. Evet bilerek yapmıyor ama insanın uyku kalitesi bozuluyor.

Ayh çok güldüm başlığı görünce aha aynı benimki diye:)bizimkiyle de aynı odada yatma durumları oldu kafayı yiyecektim söylüyordum ama yok benimki kabul etmiyor rahatsız ettiğini. Sana ninni gibi geliyor uyuyorsun diyor resmen anlamıyor :)uyar kesinlikle aynı evde yatiyorsunuz zaten bişey olsa seslenirsin
Sabah gorümcem geldi. Dedim annenle koyun koyun yattık. Bol bol ninni dinlenişsindir dedi :KK70:
Kv duymadi ya da üzüldü artık hayatta diyemem gece kalkip yer degişcem bi dahakine artık o_O

Ayni evde kalmaniz tamam neysede ayni yatakta ben kendi annemle bile yatamam.baska odada kalsaniz ne oluyor ki anlamadim.

kendisinin dusunmesi lazim rahat edemeyeceginizi.ayrica horladiginida elbette daha once biri soylemistir ve biliyordur.

buna ragmen sizi buna mecbur birakmak cok sacma

aman be kardesım derdıne bak melek gıbı kadın dıyprsun e hergunde bırlıkte yatıcak halınız yok yolun eczaneye dusunce al bı kulak tıkacı dunya yansa duymuyorsun tak kulagına yada telefonunu tak guzel bır muzık kulagına uyuyuver :)

X