- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
Idare ediyodum zaten. Ama hamilelikten midir dün gece çok zorlandım.Mademki ayda 1 idare edin kirmayin bence ne güzel araniz iyiymis insanlık hali olur öyle şeyler
Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.
terasta uyuduk :)kayınvaliden uyuyunca kalk yanından başka odaya geç..niye geçtin derse çok sıcaktı falan dersin..
Ben gecen kaldım rahatsizlandım. Yoksa yavaştan alıştıracaktım kendimi. Bebiş gelsin de :)bi gün eşim mesaide kalmiştir. gece 5 te geldiydi işte. o günkv le görümcem bizde kalirsin dedi kabul etmedim... baştan etmiyceksin onu cnm:)
ben korkmuyorum hiç.. inip tv izledim kitap okudum eşim işteyken hayatımda ilk kez yalnizdim evde.. çok rahattir :)
yine kalirsada sıkılmam çocuk olucak ohh onla baş başa kalabilsem hiç de sıkılmamm inş.
o zaman kayınbabana deki baba halimi sen anlarsınAyrı uyuyolar 75 yaşında Kayınbabam o da uyuyamıyo herhalde :)
Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.
Yastık bas yüzüneŞunu söyledigim için çok utanıyorum ama canıma tak etti dün gece.
Kayınvalidemde ne zaman yatıya kalsak yatağımı kendi yanına hazırlar başlar bile yan yana. Ve ayıptır söylemesi motor sesi gibi horlar. Öyle ki yatak titriyor desem abartmış olmam. Beynim zonkluyor hiç uyumadım nerdeyse. Şuan hâlâ horluyor.
Eşim bazen evde olmuyor ya da geç gelecek oluyor beni de annesine bırakıyor. Allah var bana bir zararı olmadı hakkını yiyemem melek gibidir. Ama bu benle uyuma merakı ve bu horlamalar.
Diyemiyorum da uyuyamadığımı. Eşim ben de diyemem idare et diyor. Arada ağlıyorum uykusuzluk bi yana o motor sesi ayrı baş ağrısı. Çin işkencesi. Sabah olmuyodu ya
Bi kez ben o tarafta yatayım dedim olmaz öyle şey buraya sercez dedi dinlemiyor ben de çok ısrar edemiyorum
Eşim gelsin kavga edecez sanırım. Bir daha gitmesin bir yere bıktım ya. Hep kayınbabamın işleri. Of çok uykum var ya yatak titriyor.
Aşağıda da böcekler sıcak sivrisinek uyutmaz.