horlayan kayınvalide :/

Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.

işte fesat düşünce tam olarak bu oluyor :-)

Konu sahibi ben anlattıklarından kaynana " anne horluyorsun sağlıklı uyku uyuyamıyorum" diyebilecek ( ama şikayet değil rica uslubü ile ) yakınlıkta olduğunu anladım.

bi gün eşim mesaide kalmiştir. gece 5 te geldiydi işte. o günkv le görümcem bizde kalirsin dedi kabul etmedim... baştan etmiyceksin onu cnm:)
ben korkmuyorum hiç.. inip tv izledim kitap okudum eşim işteyken hayatımda ilk kez yalnizdim evde.. çok rahattir :)
yine kalirsada sıkılmam çocuk olucak ohh onla baş başa kalabilsem hiç de sıkılmamm inş.

Ya kadıncağızın niyeti iyi, kötü niyetli diyenleri kınıyorum.. Hamileyim ya çok sık tuvalete kalkıyorum, rahat yatamıyorum, cam açık yatmam lazım vs. diyin. Başka yerde yatın zaten birkaç ay sonra bebeğiniz olunca bebeğinizle ayrı odada yatarsınız orda kalırsanız. Çocuk için çok kişi aynı anda odada iyi değil dersiniz. Ya da bir dahakine kayınvalideniz sizin evinizde kalsın eşiniz gidince? Siz ona ayrı odada yatak açar, kendiniz yatakodanızda yatarsınız. Hamilelik de sinir bozukluğu yapmıştır. Çarpmış gibi ufacık dürtün arada veya şu horlama için burun bantlarından alın ona. Rahat uyu diye satılıyordu aldım falan dersiniz kırmadan..

kayınvaliden uyuyunca kalk yanından başka odaya geç..niye geçtin derse çok sıcaktı falan dersin..
terasta uyuduk :)
bi gün eşim mesaide kalmiştir. gece 5 te geldiydi işte. o günkv le görümcem bizde kalirsin dedi kabul etmedim... baştan etmiyceksin onu cnm:)
ben korkmuyorum hiç.. inip tv izledim kitap okudum eşim işteyken hayatımda ilk kez yalnizdim evde.. çok rahattir :)
yine kalirsada sıkılmam çocuk olucak ohh onla baş başa kalabilsem hiç de sıkılmamm inş.
Ben gecen kaldım rahatsizlandım. Yoksa yavaştan alıştıracaktım kendimi. Bebiş gelsin de :)

Uykusuzluk zor valla. İnsanın o gününü sersem gibi geçirmesine neden olur.

Tamam iyi niyetli olabilir ama gece havalar da sıcak anne üstüm başım açılır rahat edemem de bari... Ben kimsenin yanında yatamam şahsen. Uykunun binbir hali var. Saç baş dağılır. Ağzının suyu akar. Gözün çapaklanır vs. :KK53::KK53::KK53:

Bir de gebeliğin son zamanları zaten uyuyamayacaksın bari şimdi uyuyabildiğin kadar uyu..

Ben olsam derdim horluyorsun diye. Bu sağlık sorunu sonuçta.

Saatin tik tak sesine dayanamayıp koridora fırlatıyorum ben. :KK53:

Ben gecen kaldım rahatsizlandım. Yoksa yavaştan alıştıracaktım kendimi. Bebiş gelsin de :)[/QUOTE]

kalma kv de. cnm kendi evinde kal işde. bebiş olunca yalniz kalican onun tadi daha başka olur benimki de yolda daha hamile halimde bile tek başima uyuyabildim... üst katta kv yaşiyor hiç de kalmadim onlarda... kal dediler israr etmedi fazlada israr etseydi sinirlenirdim sinirlencegimi biliyorlar.. annem bile kal der bana hiç kalmadim çünkü kv annem ayni sehirdeyiz. eşim de istemiyo kalmak zaten.

bide kv beni bi yere götürmek istiyor akrabalarına taniştirmayı felan.. ben gitmiyorum kabul etmedim. komşulara gider cts günleri felan hep cts günleri ayarliyor gelinde gelir diye.. gitmiyorum ki:) sicakta nereye gitcem ki.. nazar korkusu yaşiyorum cabuk nazar degerim.. bi kere gittim fena rahatszilandim bi dahada gitmedim. daha yeni evliydim. yeni geline çok fena kem gözüyle bakiyorlar sıkılıyorum...

gece kaçsaydın ya başka odaya keşke sabah uyandığında sıcağı hamileliği falan bahane ederdin:KK51:

uyku konusunda çok hassasım uyuyamadığımda canavara dönüşüyorum ben. kayınvalidemin iyiliği için rahat edeceğim yerde uyumaya bakardım yoksa gece gelinini bıraktığı yerde sabah bir canavar bulabilir:KK53:

Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.

Bu ne fesatlik pes valla sizinle yasayanlara Allah sabir versin.

Şunu söyledigim için çok utanıyorum ama canıma tak etti dün gece.
Kayınvalidemde ne zaman yatıya kalsak yatağımı kendi yanına hazırlar başlar bile yan yana. Ve ayıptır söylemesi motor sesi gibi horlar. Öyle ki yatak titriyor desem abartmış olmam. Beynim zonkluyor hiç uyumadım nerdeyse. Şuan hâlâ horluyor. :KK43:
Eşim bazen evde olmuyor ya da geç gelecek oluyor beni de annesine bırakıyor. Allah var bana bir zararı olmadı hakkını yiyemem melek gibidir. Ama bu benle uyuma merakı ve bu horlamalar.
Diyemiyorum da uyuyamadığımı. Eşim ben de diyemem idare et diyor. Arada ağlıyorum uykusuzluk bi yana o motor sesi ayrı baş ağrısı. Çin işkencesi. Sabah olmuyodu ya :KK43:
Bi kez ben o tarafta yatayım dedim olmaz öyle şey buraya sercez dedi dinlemiyor ben de çok ısrar edemiyorum :KK43:
Eşim gelsin kavga edecez sanırım. Bir daha gitmesin bir yere bıktım ya. Hep kayınbabamın işleri. Of çok uykum var ya yatak titriyor. :KK43:
Aşağıda da böcekler sıcak sivrisinek uyutmaz. :KK43:
Yastık bas yüzüne :KK66:)))

Kadın çok iyi niyetliyse belki kırılabilir... Her insanın bir kusuru vardır.. Ya kocanla arana fesat sokan bir kaynanan olsaydı, Ayda bir kalıyorsan da müzik dinleyerek uyu... Sorarsa da sivri sineklerin sesinden uyuyamıyorum dersin :)

X