horlayan kayınvalide :/

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Şunu söyledigim için çok utanıyorum ama canıma tak etti dün gece.
Kayınvalidemde ne zaman yatıya kalsak yatağımı kendi yanına hazırlar başlar bile yan yana. Ve ayıptır söylemesi motor sesi gibi horlar. Öyle ki yatak titriyor desem abartmış olmam. Beynim zonkluyor hiç uyumadım nerdeyse. Şuan hâlâ horluyor.
Eşim bazen evde olmuyor ya da geç gelecek oluyor beni de annesine bırakıyor. Allah var bana bir zararı olmadı hakkını yiyemem melek gibidir. Ama bu benle uyuma merakı ve bu horlamalar.
Diyemiyorum da uyuyamadığımı. Eşim ben de diyemem idare et diyor. Arada ağlıyorum uykusuzluk bi yana o motor sesi ayrı baş ağrısı. Çin işkencesi. Sabah olmuyodu ya
Bi kez ben o tarafta yatayım dedim olmaz öyle şey buraya sercez dedi dinlemiyor ben de çok ısrar edemiyorum
Eşim gelsin kavga edecez sanırım. Bir daha gitmesin bir yere bıktım ya. Hep kayınbabamın işleri. Of çok uykum var ya yatak titriyor.
Aşağıda da böcekler sıcak sivrisinek uyutmaz.

söyleyin bence anne gece çok horluyorsun uyuyamıyorum diye ..Bir kere belki alınır ama rahat edersiniz en azından Ya da o uyuduktan sonra gidin başka yerde yatın da ne demek birlikte yatmak onu anlamadım ,neden beraber bebeği bellemiş sizi herhalde
Ben kimseyle uyuyamam biri beni zorlasa hadi ordan derim herhalde

Hamileyim tek kalmayayım diye bırakıyor.
Diyemem sanirım. Ama artik kalmam gerekirse gitmesin eşim bir yere. Dayanilacak gibi değil ya

Rahat edemiyorum de. Seni diğer odada alıp kaçıracak değiller ya. Hem insan kendiliğinden düşünür, belki rahat edemez yanımda diye..
Bu kadar abartan da görmedim :) Ben hayatta yatamam. Bi keresinde aynı odada kalmak zorunda kaldım misafir vardı baya.. Beraber uyuruz dedi ama ben yere yatak serip orda yattım :))
Ben söylerdim uyuyamıyorum rahat edemiyorum burda diye.. Neden çekiniyorsun alınır diye mi? Onla uyumak zorunda değilsin ki..

Yani çok sık olmadığı için hiç diyemiyorum alınır diye. Ayda bi en fazla. Senede bir de olsa uyuyamayinca bi de o ses dayanilmıyo. Bu gece hele ilk kez bu kadar zorlandım.

Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.

Nasıl bi fesat soktun araya..
Normalde gayet güzel anlaşıyorlarmış işte..
Belki de hamile gece vakti bi sancısı tutar dıye yanına açıyor..
Ne kolay günah almak..

Nasıl bi fesat soktun araya..
Normalde gayet güzel anlaşıyorlarmış işte..
Belki de hamile gece vakti bi sancısı tutar dıye yanına açıyor..
Ne kolay günah almak..
Hamileliğim sıkıntılı geçiyor diye ayda bir falan eşim yokken kalıyorum zaten evet olabilir. Hatta geçen evde kaldım ishal bulantı kusma sancı eşime cok kizdı niye evde biraktın tek diye.

ne alaka ya ,evli barklı hamile kadın kimle yazışıcak ,nereye kaybolucak gece ,siz fazla Gerçek Kesit falan izliyorsunuz herhalde

sevmediği insani yanina yatirmaz hiçbir kaynana
Seviyor diyorum ya bi sıkıntımız yok. Ama hamilelikte uykusuzluk çok zormuş daha once bikac defa daha yatmıştım böyle zor olmamıstı. Eşim de babasıyla iş yapıyor ayda bir en az böyle olacak. Yanima birini bulayım da evde kalayım diyorum. Ya da eşim gitmesin. Bebek olsa tek kalırım zaten gelmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…