- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
Hamileyim tek kalmayayım diye bırakıyor.he bu arada marketlerde böcek ve sinek önleyici şeyler var prize takılan onlardan alın ya da eşiniz sizi kv ye bırakmasın ,siz eşya ya da evcil hayvan mısınız kendi olmadığında başkasına bırakıyor çok ilginç
Yaşıtım olsa dürterim arada. Elleyemiyorum daÇorabını ağzına tık
Yani çok sık olmadığı için hiç diyemiyorum alınır diye. Ayda bi en fazla. Senede bir de olsa uyuyamayinca bi de o ses dayanilmıyo. Bu gece hele ilk kez bu kadar zorlandım.Rahat edemiyorum de. Seni diğer odada alıp kaçıracak değiller ya. Hem insan kendiliğinden düşünür, belki rahat edemez yanımda diye..
Bu kadar abartan da görmedim :) Ben hayatta yatamam. Bi keresinde aynı odada kalmak zorunda kaldım misafir vardı baya.. Beraber uyuruz dedi ama ben yere yatak serip orda yattım :))
Ben söylerdim uyuyamıyorum rahat edemiyorum burda diye.. Neden çekiniyorsun alınır diye mi? Onla uyumak zorunda değilsin ki..
Yok canım ondan olduğunu sanmam.Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.
Nasıl bi fesat soktun araya..Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Cep Tel. İle yazısma gün gelir kime yazıyorsun geceleri diye karşına çıkar bu durum.
Çok ilgi alanım degil telefon biliyorlar :)Aynen cnm.sen bir düşün. Kalması yatması sorun değilde cepten yazıyor diyecek en ufak kavgada
Hamileliğim sıkıntılı geçiyor diye ayda bir falan eşim yokken kalıyorum zaten evet olabilir. Hatta geçen evde kaldım ishal bulantı kusma sancı eşime cok kizdı niye evde biraktın tek diye.Nasıl bi fesat soktun araya..
Normalde gayet güzel anlaşıyorlarmış işte..
Belki de hamile gece vakti bi sancısı tutar dıye yanına açıyor..
Ne kolay günah almak..
Senı sevdiğinden yanına yatak açmıyor ,sen gece kaybolma ,tel.konuşma diye yatak açıyor yanına. Kötü niyet tamamen. Bu sebeple sende kalp kırılır diye korkma söyle horluyorsun diye.
Seviyor diyorum ya bi sıkıntımız yok. Ama hamilelikte uykusuzluk çok zormuş daha once bikac defa daha yatmıştım böyle zor olmamıstı. Eşim de babasıyla iş yapıyor ayda bir en az böyle olacak. Yanima birini bulayım da evde kalayım diyorum. Ya da eşim gitmesin. Bebek olsa tek kalırım zaten gelmem.sevmediği insani yanina yatirmaz hiçbir kaynana
Ayrı uyuyolar 75 yaşında Kayınbabam o da uyuyamıyo herhalde :)Kayınbaban nerde yatıyor?