Hoppala!!!!

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
hanımlar 5. aydan itibaren hoppala kullanılabiliyormuş... aranızda kullanan veya memnun kalan varmı kaçıncı aydan itibaren başladınız ne dersiniz alimmii acaba ....

nereye asıcaz onu zaten kiradayız elalemin evinin tavanınımı delicez ben yürütec aldım kim nedrse desin koyucam valla zaten günde bir kere bir iki dakika koyuyorum bayılıyo yaramaz çok ilgisini çekiyo ağzının sularını toplayamıyo gülemekten şaşkın şaşkın bakmaktan haa bid yatğın üstünde bırakıyorum orda yuvarlanıyo, bütün gün bıraksan kalır ne ekmek ister ne su

ben zararlı diye duymuştum hoppalayı, özellikle erkek bebekler için

arkadaşlar ben çocuk gelişi öğretmeniyim ve bence çocukları yürütece koymak gereksiz beynin en hızlı geliştiği bi zamanda çocuk tüm enerjisini yürümeye veriyo bırakın herşey zamanında olsun zamanı gelince yürüsün konuşsun..anneler genelde korkuyolar geç konuşcak geç yürüycek sağdan soldan sorarlar daha yürüyemiyo mu sinir olursunuz bence geç olması çok daha iyi bunlar zaten olacak önemli olan beyin gelişimi..buna yoğunlaşın..onu eve hapsetmeyin ne kadar çok uyaranla karşılaşırsa o kadar çok merak eder.öneri sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…