• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hoppala ve Yürüyüş Arabası Kullananlar

Green33

oğluşunun annesiii
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.235
15
158
44
İçel Mersin
kızlar ben oğluma hoppala ve yürüyüş araması almak istiorum ama kullanışlılarmı bilmiorum kulananalr bilgi verebilirlermi acaba hangi markaları aldınız ve kaçıncı aydan beri kullanıorsunuz benim oğlum 4,5 aylık kullanabilirmiyim acaba birde bu hoppalalar duvara nasıl monte edilior bilen varmı acabaa

bunu bende sormuştum canım ama cevap veren pek olmadı..millet kullanmıyomu ne anlamadım.benim kızım 4 aya yakın..ne alacağımı bilemiyorum

norma bir hoppala kullNMANIZI tafsiye etmem kızlar yürüteçe gelince ben dr dediğini sinlemedim oğluma yürüteç aldım ama sizin de işinize yarayacağnı düşünüyoum hpsi bir arada bir yürüteç aldım ben .yani hoppala yürüme yardımcısı ve yürüteç olarak kullanılıyor oldukça kaliteli birşey hopplası çok hoplayan bişe dil sadece yürüdükçe yaylanıyo çok hafif bir şekilde aslında hoppala bile diyemeyiz yani istenildiğinde ayarında kapanılıyor ben çok memnunum sizede tafsiye ederim markası mamalove bir inceleyin isterseniz kızlar .onun dışında normal hoppalanın bebekler için iyi birşey olmadığnı düşünüyorum.birde ficher price hoppalası var oda piyasadakiler gibi zıp zıp dil onuda düşünebilirsiniz

bu arada bebekleriniz çok küçük çok erken daha kızlar böyle şeyler için 6 aylarını doldurmaları gerekiyor

çok tşkler canım ben zaten baktım buldum aldım diyene kadar oğlum 8 aylık olour çok kararsızımdır işin içine birde oğlum girince dahada sık eleyip sık dokuyorum bi araştırıcam dediklerini

şimdi baktım mamalove dediğin marka malesef çin malı canım üretim yerini PRC olarak belirtmişler çin malı zararlı kimse almıor die artık PRC ile kamufle etmeye çalışıorlar

valla canım oldukça kaliteli birşey ben hiç bir zararını görmedim oyuncakların hepsi çinde üretiliyor zaten ficher price da buna dair ben hep o markayı alıyorum oyuncak olarak onun üretim ywri bile çin ait olduğu ülke ingiltere yani hepsi orda üretiliyo sonuçta kalitesiz dil yani özelikleri güzel sağlam die biz aldık canım tabi sen yinede araştır o zamn ficher price tafsiye ederim

norma bir hoppala kullNMANIZI tafsiye etmem kızlar yürüteçe gelince ben dr dediğini sinlemedim oğluma yürüteç aldım ama sizin de işinize yarayacağnı düşünüyoum hpsi bir arada bir yürüteç aldım ben .yani hoppala yürüme yardımcısı ve yürüteç olarak kullanılıyor oldukça kaliteli birşey hopplası çok hoplayan bişe dil sadece yürüdükçe yaylanıyo çok hafif bir şekilde aslında hoppala bile diyemeyiz yani istenildiğinde ayarında kapanılıyor ben çok memnunum sizede tafsiye ederim markası mamalove bir inceleyin isterseniz kızlar .onun dışında normal hoppalanın bebekler için iyi birşey olmadığnı düşünüyorum.birde ficher price hoppalası var oda piyasadakiler gibi zıp zıp dil onuda düşünebilirsiniz

bu 'tafsiye' kelimesini komiklik olsun diye mi yazıyorsun canım?

evet komiklik olsun diye tafsiye ettitm genelde insanlar fikir sorduklarında onlara komiklik olsun diye tafsiyelerde bulunurum çok doğru bir tespit olmuş tebrik ederim nasılda tanımışsınız anlamışsınız hemen bravoo valla

Son düzenleme:
valla canım oldukça kaliteli birşey ben hiç bir zararını görmedim oyuncakların hepsi çinde üretiliyor zaten ficher price da buna dair ben hep o markayı alıyorum oyuncak olarak onun üretim ywri bile çin ait olduğu ülke ingiltere yani hepsi orda üretiliyo sonuçta kalitesiz dil yani özelikleri güzel sağlam die biz aldık canım tabi sen yinede araştır o zamn ficher price tafsiye ederim

canım çok tşk ediorum bilgilerin için bende baktım bayada dediğin gibi herşey çin malı malesef bişi alıcam sonunda

ben kullandımhoppala bıraz tehılkelı yanlıslıklabırısı havaya kaldırıp bırakrsa ayakları zarar gorebılır

merhaba susaden, ben yürüteç araştırması yaparken yorumunu okudum, ayrıca bilgilerinden ankara da oturduğunu öğrenince sevinçle sormak istedim yorumunuda geçen sene yapmışsın, uzun lafın kısasıııı:) yürüteç hakkında birsey sormak istiyorum arkadaşlık gönderimi kabul eder misin?

Back