Hiç bir yerinde çizik dahi yoktur ikisinde de.mama sandalyesiNide kullanmıyorum.kucakta alıştırdilar yemeye.oturmuyor iCine..çok temiz sıfırdan farkı olmadıkları için fazla indirmem..en son fiyati hanımefendi.
430.
Hiç bir yerinde çizik dahi yoktur ikisinde de.mama sandalyesiNide kullanmıyorum.kucakta alıştırdilar yemeye.oturmuyor iCine..çok temiz sıfırdan farkı olmadıkları için fazla indirmem..en son fiyati hanımefendi.
430.
Merhabalar benimde 1 ay kullanildi bile diyemiycem sifirvayarinda kutulu baby&plus mama sandelyesi var ebebekten aldim oglumnicinde hic durmuyor zorla bi kac sefer okadar kucakta yemeyi seviyor mutfagimda kucuk oldugu icin satmak istiyorum aldigim fiyat 200 tl ben 125 e vericem ilgilenen olursa istanbulda oturuorum ama farketmez heryere gonderim kolay artik
Madem 350 tl bütçenin varsa yeni al bence yeter paran interneta bak daha uygunlari var.mesele ben cok guzel mama sandaliyesi aldim 150tl ye hopala 170tl çok guzeller.eskiyi ne yapaceksinki.yenini yerinu eski tutmaz.akakceya gir yaz tum fiyatlari gosterir kampanyada olanlara cok
Bide benim bebisim 8 aylik su an hoppalayi pek sevmiyo örümcek aldim onda fildir fildir yuruyo daha guzel geliyo demeki.örümcek hoppaladan daha uygun bide.