Bebek Beslenmesi Hoppala hakkında acil bilgi lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Siinsirellaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
19
1
Bebeğim henüz 4 aylık oldu sürekli kucakta kalmak istiyor uyumuyor mızmızlanma hali sürekli öğrenmiş parmak uçlarında destekle dik tutulmayı istiyor buna istinaden hem fiyatından hemde endişeli olduğum için çok para dökmek yerine 2.el hoppala alıyorum kucaktan biraz uzak kalması için ve de eğlenmesi için yani öyle umuyorum. Acaba heves uğruna acele mi ediyorum? Çok kararsızım ve ilk bebeğim 😥

Bebeğim henüz 4 aylık oldu sürekli kucakta kalmak istiyor uyumuyor mızmızlanma hali sürekli öğrenmiş parmak uçlarında destekle dik tutulmayı istiyor buna istinaden hem fiyatından hemde endişeli olduğum için çok para dökmek yerine 2.el hoppala alıyorum kucaktan biraz uzak kalması için ve de eğlenmesi için yani öyle umuyorum. Acaba heves uğruna acele mi ediyorum? Çok kararsızım ve ilk bebeğim 😥
Hoppala dediğiniz şey nasıl bişey bilmiyorum . Biz yeğenime almıştık aşağı yukarı bi açıyı daraltip genişletme şeklinde hareket eden basit ucuz bi alet . Yeğenim 4500 doğdu ve yaz ayiydi o yüzden kucakta da durmak istemiyodu terliyodu bunaliyodu onda çok rahat etti . Ben de şimdi hamileyim nasipse ben de almayı düşünüyorum

Bence acele ediyorsun ve bu aylarda ayak ustune bastirman cok erken bence ay ay bebek gelisim sitelrinden gelismlerini takip et acele etme zamanla hersy olur

Doktoruna danışarak alacaksan almanı tavsiye ederim canım . Ama şuan 4 aylık bi bebeği o şekilde oturtman sağlımıdır bilemedim. 5 ayda bile hafif yatar pozisyonda destekli oturtmaya başlıyoken hoppala bence çok erken. Hem beli açısından, hem kalça ve ayak açısından bence erken

Zaten beni kararsız bırakan da doktorum günde 30 dakika kullandırabilirsin dedi ben de kas ve motor becerileri için endişeliyim ikincii bi görüş için uzman doktora randevu aldım en fazla alırım ayı gelene kadar bekler diyorum ☺☺

Bence acele ediyorsun ve bu aylarda ayak ustune bastirman cok erken bence ay ay bebek gelisim sitelrinden gelismlerini takip et acele etme zamanla hersy olur
Siteler çok değişken oluyor deneyimsizlikle yanlış karar veririm diye korkuyorum büyüklere danışmaya kalksam her biri farklı birşey söylüyor 😐

4 aylikken kizimda kullanmaya basladik..ayaklari ve kaslari daha da guclenmisti..hatta bi kontrolde doktor soylemisti ne kadar guclu bacaklari diye..bizde hoppalaya koydugumuzu soylemistik...

Zaten beni kararsız bırakan da doktorum günde 30 dakika kullandırabilirsin dedi ben de kas ve motor becerileri için endişeliyim ikincii bi görüş için uzman doktora randevu aldım en fazla alırım ayı gelene kadar bekler diyorum ☺☺
Yürüteçe bile 10-15 dk koyuluyo ilk başlarda canım. Kullanacaksan da hemen 30 dk ile başlatma yavaş yavaş arttırmanı tavsiye ederim. Herşey her bebek için uygun değildir, iyice bebeğinin hareketlerini dinleyerek hareket etmen gerekli. Ben hala oğlumu yürütece bile koymadım

Yürüteçe bile 10-15 dk koyuluyo ilk başlarda canım. Kullanacaksan da hemen 30 dk ile başlatma yavaş yavaş arttırmanı tavsiye ederim. Herşey her bebek için uygun değildir, iyice bebeğinin hareketlerini dinleyerek hareket etmen gerekli. Ben hala oğlumu yürütece bile koymadım
Yürüteç çok zararlıymış ona şiddetle karşı çıkıuor doktorumuz

Başını dik tutabiliyormuydu ? Kaç dakika koyuyordunuz ??
Evet dik tutabiliyodu..sadece yemek yerken koyuyodum baslarda..15 dk falan..ilerleyen zamanlarda muzik esliginde hoplatiyoduk hosuna da gidiyodu...siz 5 dakika araliklarla baslayin zaten zamanla duruma gore bakarsiniz..az cok anlarsiniz rahatsiz olup olmadigini

Bzmkide 3.5 aylık olacak fakat hep ayakta kalmak istiyor bende daha zararlı diye yapmamaya calisiyorum ama kendi yapmak icin cabaliyor hoppala dusunduk bzde doktorumuza daniscaz kafasini tutabiliyor

Bzmkide 3.5 aylık olacak fakat hep ayakta kalmak istiyor bende daha zararlı diye yapmamaya calisiyorum ama kendi yapmak icin cabaliyor hoppala dusunduk bzde doktorumuza daniscaz kafasini tutabiliyor
Ben 3 gün önce kontrole gittim ozaman konuştum kas gelişimine baktı zaten ayakları yere bile değmiyor ayakkabı kutusu koyduk 🐰bizim doktorumuz bi sakınca görmedi ilk başlarda çok korkuyordu 😂😂 şimdi zıplamaktan çok oyuncaklarına vurmayı seviyo valla konuşun alın derim iki lokma bişey yiyebiliyorum wc molası verebiliyorum insan olduğumu hatırladım...ben şiddetle tavsiye ederim ama hoppala üzerinde bile 4 ay ve sonrası diyo bilginiz olsun ❤💜

Ben 3 gün önce kontrole gittim ozaman konuştum kas gelişimine baktı zaten ayakları yere bile değmiyor ayakkabı kutusu koyduk 🐰bizim doktorumuz bi sakınca görmedi ilk başlarda çok korkuyordu 😂😂 şimdi zıplamaktan çok oyuncaklarına vurmayı seviyo valla konuşun alın derim iki lokma bişey yiyebiliyorum wc molası verebiliyorum insan olduğumu hatırladım...ben şiddetle tavsiye ederim ama hoppala üzerinde bile 4 ay ve sonrası diyo bilginiz olsun ❤💜
Resim bırakıyorum burda hoppala altında yastıklı hali oğluşumun

Zaten 2 haftada anca aliriz 4 ay dolmus olur pzt. Doktora gitcez bakalim

4 ay çok erken değil mi ya. Bilgim olduğundan değil de 4 aylık Bebiş için erken gibi böyle şeyler sanki. Bilemedim 🤨
Doktor kas kontrolünde sana ne bilgi verirse devlete gittim hemde şimdi özelde parayı alan belki de duymak istediğimi söyler diye emin olmak için çok kararsızdım ama aklımda hiç soru işareti kalmadı beli de boynuda sırtıda gayet iyi.☺🐰

Ben kullandım çok memnun.kaldim emeklemeyi birazda olsa geciktiriyor sik kullanilirsa ama gunde 1 saate kadar kullanmakta sikinti yok özellikle wc ve yemek yaparken filan kurtarici

X