• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hoppala arıyorum.

hoppalasini satacak bi tanidigim var siz ne kadar verirsiniz soyliyim bi kapiya asilanlardan temiz ve saglam bisi ucuza almadilar

hoppalasini satacak bi tanidigim var siz ne kadar verirsiniz soyliyim bi kapiya asilanlardan temiz ve saglam bisi ucuza almadilarr

Benim internette baktıklarım 50-60 tl civarı o yüzden ikinci el olarakta yarı fiyatını en fazla 20-30 tl lik birşey arıyorum

Hadi ya çok uygun tutmuş.ozaman çok tutmaz diye düşünüyorum tabi karar senin canım

Hadi ya çok uygun tutmuş.ozaman çok tutmaz diye düşünüyorum tabi karar senin canım

Başka yerden gelenlerde 4.5 tl sabit fiyat var nasıl öyle tuttu anlamadım bende iş yeri anlaşmalı sanırım :D
Ama işte nasıl bilicez ya çok tutarda hoppalanın fiyatını geçerse :P
Arabanız varmı sizin postaneye bir gün sorma şansın varmı onuda götürüp zahmetli olur böylede ama
Fiyat ne kadar düşünüyorsun.

Canım kargo anlaşmalı evet ama ne kadar tutar bilmiyorum araba var ama eşim ne der bilemiyorum :26:Ben bankaya gelenlere sorayım tahminen söylerler fiyat 20 olur

Canım kargo anlaşmalı evet ama ne kadar tutar bilmiyorum araba var ama eşim ne der bilemiyorum :26:Ben bankaya gelenlere sorayım tahminen söylerler fiyat 20 olur

kargomu 20 olur hppalanın kendisimi eğer kendisiyse kargosuda 10 u geçmezse almak isterim peki elden teslim alamazmıyım siz avrupa yakasına geliyormusunuz hiç en yakın nerede buluşabiliriz orta nokta?

Canım ben bayramdan önce ordaydım şuan tekrar nezaman gelirim bilmiyorum hoppala için 20 dedim birde şöyle de ollabilir eve değil PTT şubesine ben Van a büyük bir koli gönderdim5,40 tuttu .şube olursa az tutabilir

Canım ben bayramdan önce ordaydım şuan tekrar nezaman gelirim bilmiyorum hoppala için 20 dedim birde şöyle de ollabilir eve değil PTT şubesine ben Van a büyük bir koli gönderdim5,40 tuttu .şube olursa az tutabilir

çok iyi tutmuş o zaman ben onu alayım müsayitsen face den konuşalımmı ayrıntıları

Back