• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hoppala arıyorum!!!

Merhaba canim bende kraft x factor var kutusunda sana ne zamana lazim

Valla ne kadar cabuk olursa o kadar ıyı. bebegım 5 aylık.en kısa zamanda lazım yanı. ne kadar kullanılımış? fotograf paylaşabılır mısınız? fıyatını da ogrenebılır mıyım?

.........urunun fotosu unutmusum.... :)

Eklentiler

• $20130330_092333.jpg
    $20130330_092333.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 51
.........urunun fotosu unutmusum.... :)

tekrar meraba. ben cok tesekkur edıyorum sıze. ancak eşim sıfır alalım neden ıkıncı el alıyorsun deyınce vazgecmek durumunda kaldım.
aslında sızın hoppalanızı gordum.sıfır gıbı. ama işte neyse tekrar tesekkurler. hosca kalın. ama eger fisher price mutlu dusler donence vs gıbı bır donenceye rastlarsam alıcam inş.

Sorun degil canim.uyku yilduzi vardi ama gecen hafta verdim.Sifiri ebebekte var 139.00 adtese teslim yapiyolar canim alicaksan ordan al.Cok guzel bir urun benim oglum cokk seviyor.
iyi gunler.

Cok tesekkurler cevabınız ıcın . Evet ne yazılı kaçırmışım .;( olsun alana hayırlı olsun . Cok da uygun vermıssınız . Sureklı gıremıyorum neye . Fırsat bulamıyorum . Eğecekti dönence vs . Denk gelırse haber verebılır mısınız ? Tekrar tesekkurler . Görüşmek üzere hoşça kalın ;)

Sorun degil canim.uyku yilduzi vardi ama gecen hafta verdim.Sifiri ebebekte var 139.00 adtese teslim yapiyolar canim alicaksan ordan al.Cok guzel bir urun benim oglum cokk seviyor.
iyi gunler.

Cok tesekkurler cevabınız ıcın . Evet ne yazılı kaçırmışım .;( olsun alana hayırlı olsun . Cok da uygun vermıssınız . Sureklı gıremıyorum neye . Fırsat bulamıyorum . Eğecekti dönence vs . Denk gelırse haber verebılır mısınız ? Tekrar tesekkurler . Görüşmek üzere hoşça kalın ;)

Back