• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hoppala almak istiyorum

merhaba :3:. bende oğluma almak istemiştim ama doktorumuz kesinlikle ne hoppala nede yürüteç önermedi. küçük kasları gelişmeden yürümeye geçiyorlarmış onları kullanınca. siz bilirsiniz yinede.

Aynen bize de doktorumuz kesinlikle ikisi de yasak dedi.Zaten alma niyetimiz yoktu.Benim oğlum tutunup koltuğa veya ellerinden tutunca çok güzel zıplıyo öyle bir ihtiyaç hissetmedim.Yürüteçi anlarım hani gittiğimiz yere o da yürüyerek gelir falan da hoppalanın ne gibi bi faydası var?Yanlış anlamayın dalga geçmek için değil gerçekten belki bilmediğim bişeyi vardır diye soruyorum.

Aynen bize de doktorumuz kesinlikle ikisi de yasak dedi.Zaten alma niyetimiz yoktu.Benim oğlum tutunup koltuğa veya ellerinden tutunca çok güzel zıplıyo öyle bir ihtiyaç hissetmedim.Yürüteçi anlarım hani gittiğimiz yere o da yürüyerek gelir falan da hoppalanın ne gibi bi faydası var?Yanlış anlamayın dalga geçmek için değil gerçekten belki bilmediğim bişeyi vardır diye soruyorum.
benim kızımda kucakta hoplakmaktan çok memnun evde yanlızken çok zor oluyo hep benimle olmak istiyo alırsam ilgini çekerse bende işlerimi yapabilirim .benimde perş dr var sorucam bakalım o ne diycek

Merhaba

Ben hoppala kullandım ne yürümesi gecikti nede başka bir zararını gördüm yalnız aldığım kademeliydi fisher price kullandım bütüngün yalnız olunca çok rahat ettiriyor o çevresindek oyuncaklarla oynarken siz işinizi hallediyorsunuz hareket ettikçe müzik çalıyor onunda hoşuna gidiyor. Tavsiye ederim.

Merhaba

Ben hoppala kullandım ne yürümesi gecikti nede başka bir zararını gördüm yalnız aldığım kademeliydi fisher price kullandım bütüngün yalnız olunca çok rahat ettiriyor o çevresindek oyuncaklarla oynarken siz işinizi hallediyorsunuz hareket ettikçe müzik çalıyor onunda hoşuna gidiyor. Tavsiye ederim.

çok sağol içim rahatladı. bende mamalove yürüteç hoppalasını aldım gayet memnunum..

ben kraftın hoppalasını kullanıyorum.benim gibi yalnız anneler için muhteşem bir icat.6-7 aylıktan sonra bir zararı olmaz dedi doktorumuz.biz 6.aydan itibaren kullanmaya başladık. hatta onu aldıktan sonra uyku problemimizde ortadan kalktı.onda sallana sallana kendi kendine uyuyor.alıp yatağına koyuyorum.valla zararlı bile olsa yine de kullanırdım herhalde:) benim elim kolum ayağım. onun içindeyken her işimi görüyorum,banyomu bile yapıyorum.işim bittiğinde çıkarıyorum. Buarada ilk en fazla bir ay pek oturmak istemiyor ama sonra alışıyor.şuan oğlum bir yaşında ve 1 aydır yürüyor.hala daha işim olduğunda içine koyuyorum,çizgi film açıyorum işim bitince çıkarıyorum.muhteşem bir icat herkese tavsiye ederim...

Back