Bebek İkinci El Hop hop hoppala çok eylenceli

• Konu Sahibi Konu Sahibi snc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
oğlum ve ben bu hoppala sayesinde çok eklendik şarkı söylüyor konuşuyor ve hoplatıyor tavsiye ederim

Cnm benmde oğlum var şu an 4 aylık bende hoppala almayı düşünüyorum erkenmi diye kararsızım oğlun kaç aylık bide memnunmusun

Cnm benmde oğlum var şu an 4 aylık bende hoppala almayı düşünüyorum erkenmi diye kararsızım oğlun kaç aylık bide memnunmusun

Valla ben çok memnun kaldım oturabildikten sonra hoppala kullanmaya başlanıyor bebişim hoppalası çok sevmişti ilk başlarda şarkılarını Çalıp içinde oturuyordu sonra kendisi zıplamaya başladı evin orta yerine astık böylece bende kısa süreli yemek falan işlerimi hallede bildim bana da kolaylık oldu bacak kaslarını güçlendirdiği de söyleniyor

Konu hala gunvelmi ne kadara satiyorsunuzz

Hala güncel şimdi nete baktım akakçede en ucuzu 75 tl gözüküyor 30 tl sizin için de uygunsa vereyim çünkü bayağıdır dürüyor oğlum büyüdü artık kullanamıyoruz evde yer kaplamasın
PİLSAN HOPPALA Detay Bilgisi
4-24 ay grubu çocuklar için uygundur,
Maksimum 12 kg ağırlık taşır,
Ambalaj Ebatı: 48 x 78 x 56 cm
Yaylı kancası vardır

Almayı düşünüyorsanız yarın kargoya gidicem başka arkadaşlara da birşeyler yollıcam size de PTT kargo ile kapıda ödemeli göndere bilirim

Benim kızımda da vardı bu, ay nasıl eğleniyordu, kahkahalar kahkahalarrr, bana da iş yapmaya zaman kalıyordu, tavsiye ederim, kaçırmayın bence :)

evde nereye asacaz bi fikrim yok ama onbes tl ye verirseniz alirim

ben hataydayim bu arada

Smj şimdi gördüm canım kapı eşiklerine asılıyor kancası var her kapıya oluyor 6aydan sonra içine bebişini koyabilirsin önünde oynayacağı oyuncakları var ilk zamanlar onlarla oynayıp hafif sallanıyorlar sonraları olayı çözüyorlar bebek içinde anne içinde çok keyifli fiyat olarak söylediğiniz fiyat olmaz

merhabalar, acaba kaç kiloya kadar kullanılabiliyor?

canım son fiyat nedir ben talibim ama özel mesaj atamıyorum henüz yavasoglu88@hotmail.com a mesaj atarsan sevinirim satılmadıysa

BEN ANTALYADAYIM KARGO FİYATI DA VAR MALUM İNDİRİM YAPARSAN ALMAK İSTİYORUM AYRICA SESLİ MÜZİKLİ ŞINGIRDAK v.b oyuncaklar varsa gönderebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…