HOOTT nedir? Nasil kullanilir?

Ben de iphona application indirdim ama diyelim birini aramak istiyorum nasil yapacagimi bulamadim

HOOTT bir arkadaşlık uygulamasıdır. HOOTT ile yeni insanlarla tanışabilir, sohbet edebilirsiniz. Uygulama ile etrafınızdaki insanları bir çok kritere göre listeleyebilirsiniz. Oyun modunda tasarlanmış “Tanışmak İster misiniz” özelliği ile rastgele kişilere evet ya da hayır şeklinde oy verebilirsiniz.
HOOTT nasıl kullanılır?
  • Uygulamayı yükleyin ve Facebook hesabınız ile giriş yapın.
  • Uygulamanın üst kısımındaki fotoğraf makinesi simgesine dokunarak profil fotoğrafınızı oluşturun.
  • Uygulama açılış ekranındaki formu kendiniz için doldurun.
  • Uygulama menüsünden “Yakındakiler” simgesine dokunarak etrafınızdaki kişileri listeleyin.
  • Listelenen kişilerin üzerine dokunarak takip edebilir ya da sohbet etmeye başlayabilirsiniz.
  • Rastgele kişileri tanışmak üzere oylamak için sol menüden “Oyna” simgesine dokunun.
  • Kişisel bilgiler ve bildirim ayarları gibi detaylar için sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunabilirsiniz.

HOOTT nasıl kullanılır?
  • Uygulamayı yükleyin ve Facebook hesabınız ile giriş yapın.
  • Uygulamanın üst kısımındaki fotoğraf makinesi simgesine dokunarak profil fotoğrafınızı oluşturun.
  • Uygulama açılış ekranındaki formu kendiniz için doldurun.
  • Uygulama menüsünden “Yakındakiler” simgesine dokunarak etrafınızdaki kişileri listeleyin.
  • Listelenen kişilerin üzerine dokunarak takip edebilir ya da sohbet etmeye başlayabilirsiniz.
  • Rastgele kişileri tanışmak üzere oylamak için sol menüden “Oyna” simgesine dokunun.
  • Kişisel bilgiler ve bildirim ayarları gibi detaylar için sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunabilirsiniz.
  • HOOTT ücretli midir? Nasıl yüklenir?
    HOOTT ücretsiz bir uygulamadır. Uygulamanın temel özelliklerini ücretsiz kullanabilirsiniz. Ancak mesajlarınızın üstte görünmesi, popüler olabilmek, başkalarının profillerini incelemek, sınırsız sohbet, fotoğraflara yorum yapabilmek ve profilinizi gizleyebilmek için GOLD üyelik satın almanız gerekir.

HOOTT arkadaşlık uygulamasını indirmek için YÜKLE butonunu kullanabilirsini

HOOTT Gold Üyelik nasıl satın alınır?
    • Profil detaylarınızın bulunduğu sayfadan sağ kısımdaki "GOLD Üye" simgesine dokunun.
    • Açılan sayfada “ŞİMDİ GOLD ÜYE OL!” simgesine dokunun.
    • Üyelik paketinizi aylık ya da yıllık olarak seçin.
    • Ödeme şeklinizi Google Cüzdan ya da Kredi Kartı şeklinde seçin.
    • Kredi kartı ile ödeme yapmak için açılan ekranda telefon numaranızı ve kredi kartı bilgilerinizi girin ve “GÖNDER” simgesine dokunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…