• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ho'oponopono hakkında bilgisi olan?

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
Evet hanımlar başlıktan anlaşıldığı üzre bu konuyla ilgilenmeye başladım ama internette hiçbir bilgi bulamadım işime yarayacak.

Yapıyorum, işe yarıyor falan yazılmış çizilmiş ama nasıl yapıyor nedir bu hiçbir fikrim yok.

Bilgi verecek olan var mı olumlu düşün, iyi olsun muhabbeti hakkında?

Somut tecrübe istiyorum ben. :)

tatlım onu bilmiyorum da. bu olumlu düşün olayı secretten sonra çıktı sayılır. hatta filmide var bi izle istersen. nette de çok fazla bilgi var. hatta kk da çokçada başlık var.

tatlım onu bilmiyorum da. bu olumlu düşün olayı secretten sonra çıktı sayılır. hatta filmide var bi izle istersen. nette de çok fazla bilgi var. hatta kk da çokçada başlık var.

Çok teşekkür ederim canım filmine bir bakayım ben en iyisi. :) Senin var mı bu konuyla alakalı deneyimin falan?

Çok teşekkür ederim canım filmine bir bakayım ben en iyisi. :) Senin var mı bu konuyla alakalı deneyimin falan?
kısa süreli bir deneyimim var. şöyleki bunu yaparken sürekli kendinle savaş veriyorsun beyninin bir yanıyla iyimser olmaya çalışırken diğer yanı devamlı tersi olduğunu söylüyor. ama yinde yaparken kendini çok iyi hissediyorsun.

ama beni bundan men eden şey başka. mesela benim okulda son senem ve kendi kendime ben sınavı kazanıyorum öğretmen oluyorum diye telkin yapıyorum ve güzel oluyor ama vicdanen kötü hissediyorum. yani hani böyle şeyler Allahtan istenir ya ben sonuna inşallah olacağım demek istiyorum ama. bu yöntemde ecek-acak tavsiye edilmiyor. yani ben rahat olamadığım için bıraktım.
ama yapanlar çok iyi sonuç almışlar. inşallah sende sonuç alırsın.

Back
X