Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 2007 model Honda Civic Premium aracımızı satıyoruz.Arabanın değişeni yoktur.3 parçasında boya vardır.Geri görüş kamerası ve park sensörü mevcuttur.Benzin & Lpg.İçinde sigara içilmemiş temizdir.121 Bin km'de.Fiyat 32 Bin Tl dir.Pazarlık payımız var.
evet bizim önceki arabamızda honda civic dreamdi ve siyahtı.içindeki rahatlığa çok alıştık.yeni araba alacağımız zaman arabaların içine biniyorum dar geliyor yok rahat edemedim diyorum eşime.sonra yine kendimizi honda binerken bulduk.bu da diğer arabamızın bir üst modeli arabayı alırken içini dışını kontrol ettirmek için bir araba servisine götürdük.oradaki usta honda'ya binen sonra başka araca binemiyor.çok müşterimden biliyorum dedi.kafanızı ağrıtmaz.sadece bakım zamanı getiriyorlar.onun dışında honda sahipleri pek tamircilere uğramaz demişti.gerçekten hem rahat hem de sorunsuz bir aracınızın olması çok iyi oluyor.oturduğunuz yer de rahat kafanız da rahat oluyor :)