merhaba ördeğin fiyatı nedir ve tencere setinin?Merhabalar herkese,
Ev arkadasimin cok fazla esyam olmasini herkese sikayet etmesinden biktim, bu yuzden kullanmadigim cogu hic acilmamis ve kullanilmamis esyalarimi satiyorum.
Mutfak esyalari, bir kac kozmetik, spor aletleri ve en onemlisi kocaman ordegim =)
Kiyafet ve digerleri icin ayri bir topic acicam.
Buyrun bakin...
merhabalar tesekkur ederim.Merhaba iyi satışlar fitnes kemerinin fiyatı ne ve kaç motorlu markası ne acaba
ben zamaninda alirken cok etkili diye almistim reklamlari yuzunden. ama yalan soylemiyim 1 kere kullandim. o yuzden ise yarar mi bilmiyorum cidden. fiyati 20 tl.Kocaman bir göbek sorunum var da :-( onda işe yarar mı acaba diye fiyat ne düşünüyorsun
icindeki orijinal tum parcalari tam. 4 tane ped, kemer, islemcisi, jel, kullanim kilavuzlari ve diyet ornekleri. bi kere kullandim. istanbuldayim ben. 20 tl son fiyati.
Tamam canım teşekkür ediyorum iyi satışlar sanaicindeki orijinal tum parcalari tam. 4 tane ped, kemer, islemcisi, jel, kullanim kilavuzlari ve diyet ornekleri. bi kere kullandim. istanbuldayim ben. 20 tl son fiyati.
ikisi de nemlendirici cnm, biri gece biri gunduz icin.canım şu optimals lar nedir biri nemlendirici sanırım da diğerini okuyamadım? göz kremi olma şansı varmı acaba:)
en kisa zamanda yukliycem =))) buraya resimleri topluca nasil yukleyebilcemi bilen birisi bana ozelden mesaj atabilir mi aslinda?Ben kiyafetleri bekliyorum:))
rica ederim ve tesekkur ederim =)Tamam canım teşekkür ediyorum iyi satışlar sana
en kisa zamanda yukliycem =))) buraya resimleri topluca nasil yukleyebilcemi bilen birisi bana ozelden mesaj atabilir mi aslinda?
en üstteki spor aletini kaça olur:);devami...
ilgilenen olursa lutfen mesaj atsin.. tesekkurler..
30 olursa alabılırım cunku kargosuyla bana yuksege gelcekmerhaba,
ordek - 40 tl
tencere seti - 90 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?