Homm Ofice İş ilanı Check up

Sevl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
12
0
27
Arkadaşlar internette buldum Sades Check up Homm Ofice diye önceden de Homm Ofice çlştım ama bu Check up Nasıl olur bilmiyorum bilgisi olan varmı beni aradı bir bayan İşte 3 gün eğitim dedi Telefondan mı diye soramadım doğrusu ama diğer işimde öyleydi zoom üstünden sonra bilgisayar kulaklık internet gerekli araç gereç olarak yani 1 hafta deneme süreci hem onlar hem de ben kendimi denemek için İlk günler 1,2 satış olur dedi ve günde 5,6 satış yapan arkadaşlar var dedi ve 2 olsa Bile aylığı 7,75 para çok iyi Ve 1 ay sonra sigortada var dediler nasıl bilgisi olan varmı bu konuda yada bu bu firmayı mı desem şirketimi birde sizce nasıl satış yapılabilir mi

Checkup paketi satacaksınız diye anladım, ucuz şeyler değiller günde 6 satış bana zor geldi. Ama güvendiğiniz bir firma ise deneyebilirsiniz tabii.

Checkup paketi satacaksınız diye anladım, ucuz şeyler değiller günde 6 satış bana zor geldi. Ama güvendiğiniz bir firma ise deneyebilirsiniz tabii.
Çiçeğim beni arayan bayan size kalmış bşr şey de ve günde 2 tane satsan Bile 240 TL alırın oluyor çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…