• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homend Thermowater cam su ısıtıcı alan ya da kullanan varmı?

Senemmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
251
0
26
36
İstanbul
Yaa ben Homend'in cam su ısıtıcılarını çook beğendim ama kararsız kaldım. İnternette benim gibi çok beğenip alanlar var ama kullanan kimseyi bulamadım. morhipo.com'dan 50 TL'lik Homend indirim çekim var. Böylece siyah alırsam 69.90 ödeyeceğim, diğer renkler içinse 59.90... Kullanan var mı arkadaş

Eklentiler

• $126381e88d035b171ab0a2d1d59d9a1f.webp
    $126381e88d035b171ab0a2d1d59d9a1f.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 732
  • $homend-thermowater-1604-x.webp
    $homend-thermowater-1604-x.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 514
  • $homend-thermowater-1605-x.webp
    $homend-thermowater-1605-x.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 729
  • $thermowater_1610.webp
    $thermowater_1610.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 376
ben de çok beğendiğim için araştırmıştım. yurtdışında üretim yapan bir Türk firmasıymış. Arnica faciamdan sonra eşim güvenemedi yoksa ben de konuşan çaycısını istiyordum

Benim nişanlımda "Zaten çaycı alıcaz, sence buna gerek var mı?" şeklinde yorum yaptı ama ben çok beğendim :(

Ben de yeni evime çaycı alacağım hem kettle olarak kullanmak için hem çaycı şimdiki çoğu çaycı bu konuda çok rahat bir incele derim. İnan evlenirken insan özenip alıyor bir dolu sonra gereksiz yer kaplıyor iyi bir araştır yakından bir bak tavsiyem. Çünkü çaycı da su ısıtıyor

Aslında lüzumsuz biliyorum ama içim içimi yiyor almak için :)) Güya düğün haziranda diye nisandan önce elektronik hiçbir şey almayacaktım, yanileri çıkar ya da ucuzlar diye :17:

Ben de senîn gibiyim ama bazı seyler inanılmaz lüzumsuz eğer çaycı kesin alacaksanız üstünden demliği kaldırıp kattle kullanılanlar var. Ama bu kattle leri ben de Cook beğeniyorum o ayrı bir de emsanınkini beğenmiştim

Çaycı kesin alacağız, aslında biz sürekli çay içmiyoruz ama arkadaşlarımız çok seviyor çayı :) Umarım almamak için kendimi tutabileceğim

Yaa ben Homend'in cam su ısıtıcılarını çook beğendim ama kararsız kaldım. İnternette benim gibi çok beğenip alanlar var ama kullanan kimseyi bulamadım. morhipo.com'dan 50 TL'lik Homend indirim çekim var. Böylece siyah alırsam 69.90 ödeyeceğim, diğer renkler içinse 59.90... Kullanan var mı arkadaş

Canım çaycı tm kettle olarakda kullanıyoda bende çeyizime çaycı alacaktım ama önce annemin evine alim denim dedim ondan sonra alırım dedim. aldık kullandık ama gerçekten demliğin tadını tutmuyo bi süre sonra içilmez hale geliyo... sadece kettle en iyisi benden söylemesi :1:

Canım çaycı tm kettle olarakda kullanıyoda bende çeyizime çaycı alacaktım ama önce annemin evine alim denim dedim ondan sonra alırım dedim. aldık kullandık ama gerçekten demliğin tadını tutmuyo bi süre sonra içilmez hale geliyo... sadece kettle en iyisi benden söylemesi :1:

canım evde kullandığınız hangi markaydı bizde kullanıyoruz bekonun tamamı inox olan modelini çok memnunuz hatta onu aldıktan sonra evde çaydanlıkta çay yapılmaz oldu

ayrıca su ısıtıcı almaya da gerek duymuyoruz her yönden işimizi görüyor

Evde çaycı kullanmıyoruz cnm, Arçeliğin kettle ı var. Çaycıyı inox alıcam zaten, beyaz eşlerı da inox alacağımız için. Bu kettle ı çok beğendiğim için almayı düşünüyorum.

Evde çaycı kullanmıyoruz cnm, Arçeliğin kettle ı var. Çaycıyı inox alıcam zaten, beyaz eşlerı da inox alacağımız için. Bu kettle ı çok beğendiğim için almayı düşünüyorum.

canım ben o soruyu seh123 arkadaş koku yapıyor yazdığı için sordum

senin beğendiğin model görüntü açısından şık ama ben olsam cam almazdım çünkü iki kullandıktan sonra kireç lekesi olur kullanışlı olmaz gibi geliyor

bende morphy richardsın bu modelini beğeniyorum ama çaycım var olmasaydı bunu alırdım
MORPHY%20R%C4%B0CHARDS-43857-ACCENT%20GELENEKSEL%20SU%20ISITICI(KIRMIZI)%20300dpi.jpg

ben bosch da çalışıyodum bosch dan aldım ınox degıl ama ıs yerınde suan ınox kullanıyoruz ama ınox ondan beter yanı bu zevk meselesı ınoxda olan daha cok kokuyo yanı bızım evdekı bıle oyle degıl ama tadı olmuyo. patronlar yakında cope atıcakk caydanlık alıcak bu cay ıyı olmuyo cope at bana dedı atmadım alana kadar :1:

senin beğendiğin model görüntü açısından şık ama ben olsam cam almazdım çünkü iki kullandıktan sonra kireç lekesi olur kullanışlı olmaz gibi geliyor

bende morphy richardsın bu modelini beğeniyorum ama çaycım var olmasaydı bunu alırdım
MORPHY%20R%C4%B0CHARDS-43857-ACCENT%20GELENEKSEL%20SU%20ISITICI(KIRMIZI)%20300dpi.jpg

bende bunu cok begenıyorum ama cok pahalı yaaaaaaaaaa :34:

ben bosch da çalışıyodum bosch dan aldım ınox degıl ama ıs yerınde suan ınox kullanıyoruz ama ınox ondan beter yanı bu zevk meselesı ınoxda olan daha cok kokuyo yanı bızım evdekı bıle oyle degıl ama tadı olmuyo. patronlar yakında cope atıcakk caydanlık alıcak bu cay ıyı olmuyo cope at bana dedı atmadım alana kadar :1:

aslında normal çaydanlık gibi altı üstü çelik koku yapması biraz garip çevremizde bizim kullandığımız modeli çok kullanan var daha memnun olmayanı görmedim ama demek ki elektronik eşyalar biraz şans meselesi

ben altı da üstü de çelik olan Homend konuşan çaycı aldım :) üstü de çelik aldım çünkü genelde camları kırıyorum :30: ama çok kaliteli görünüyor çeliği bildiğin ağır valla....

$54982971_tn30_0.webp

Son düzenleme:

:1: Kime yazdığına bakmamışım bile, direkt cevap vermişim :1:

Homend markasının blendırını kullanıyorum, annemin evinde de konusan caycı var gayet iyi urunleri var.

öte yandan cay en iyi caydanlıkta oluyor ya

Back
X