• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homend 1201 Dustbreak Torbasız Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge?

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar HB'de gördüm ve acaba çeyize koysam mı dedim: Homend 1201 Dustbreak 2000 W Torbasız Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
400 watt çekim gücü bu fiyata, 200 tl'ye çok iyi gibi...
Siz ne dersiniz?:44:

$1201.webp

Son düzenleme:
Kızlar HB'de gördüm ve acaba çeyize koysam mı dedim: Homend 1201 Dustbreak 2000 W Torbasız Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
400 watt çekim gücü bu fiyata, 200 tl'ye çok iyi gibi...
Siz ne dersiniz?:44:

Eki Görüntüle 650495

hocam, ben de homend in küçük ev aletlerini aldım.
gerek tasarımı gerekse kullanımı herkesçe seviliyor.fiyatı gayet uygun.ekonomik bir şey almak istersen alınmayacak değil.:31:

meğerse her hepa filtreliye güvenmemek gerekirmiş....
http://forum.donanimhaber.com/m_53513125/tm.htm

"Hepa filtrelerin yıkanmaması ayrı bir dezavantaj ve buda akıllara filtrelerin yıkanamayan hepa filtrelerden biri olduğunu getiriyor. Ayrıca kılavuzda her iki filtreninde 6 ayda bir değiştirilmesi gerektiği yazıyor, buda operasyonel maliyetleri biraz arttırıyor kanımca. Philips 9210'nun hepa filtresi 6 ayda bir yıkanma kaydıyla 2 senede bir değiştiriliyor ve fiyatıda 45 tl. Homend ürününde ise bu miktar aynı zaman diliminde sünger filtre hariç 80 tl'ye yükseliyor. "

"Web sitemizde belirtildiği gibi 1201-1202 dustbreak süpürgelerimizde hava çıkış filtreleri normal sentetik filtre, motor koruma filtreleri ise hepa filtre olarak kullanılmaktadır. 1203 ve 1204 süpürgelerimizde ise hem motor koruma filtresi hemde hava çıkış filtreleri hepa filtre olarak kullanılmıştır. Bu tamamen tasarım ile ilgili detaydır. 1204 Twinface süpürgemiz hem toz hazneli hemde toz torbalı kullanıldığından tasarımı özellikle çift hepa filtreli olarak gerçekleştirilmiştir. "

Son düzenleme:
Kampanyalarla ilgili kısımda bir arkadaş homend'in bu modeli veya benzer modeli hakkında bir yorum yapmıştı bugünlerde, bi göz at istersen canım.

Back
X