C corekotlu Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 523 176 23 25 24 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi corekotlu #1 Henuz bıtmıs degıl pandemı donemı o neden ıle ısler aksamıs halde. Evden yapılıp kazanc edılebılecek ıs bılgılerınız bilgilerimizi paylasalım onerılerınız varsa
Henuz bıtmıs degıl pandemı donemı o neden ıle ısler aksamıs halde. Evden yapılıp kazanc edılebılecek ıs bılgılerınız bilgilerimizi paylasalım onerılerınız varsa
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.931 798 Bursa 24 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi corekotlu #2 eğitiminiz, yaşam kültürünüz, becerileriniz vs önemli bir dönem komşular eşarp katladılar bir kısmına katlama bir kısmına etiket vs vs görev bölüşümü yaptılar ama bu işler nasıl bulunuyor birisi gitti işi öğrendi, sermayesi de vardı ambalajlama makinaları aldı sitede dükkan tuttu yerleşti sözleşmeyi yapıp işi bağladı diğerleri de katladı yoksa hiçbiri o evde yapılacak işi bulamazdı
eğitiminiz, yaşam kültürünüz, becerileriniz vs önemli bir dönem komşular eşarp katladılar bir kısmına katlama bir kısmına etiket vs vs görev bölüşümü yaptılar ama bu işler nasıl bulunuyor birisi gitti işi öğrendi, sermayesi de vardı ambalajlama makinaları aldı sitede dükkan tuttu yerleşti sözleşmeyi yapıp işi bağladı diğerleri de katladı yoksa hiçbiri o evde yapılacak işi bulamazdı
M -Murphy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2011 11.766 19.878 598 37 24 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi corekotlu #3 Turkcell in çağrı merkezi olabilir. 3 aylık eğitimden sonra evde çağrıları yanıtlıyorsunuz
C corekotlu Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 523 176 23 25 24 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi corekotlu #4 Murpyy .!.: Turkcell in çağrı merkezi olabilir. 3 aylık eğitimden sonra evde çağrıları yanıtlıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Sagolasın bilmiyodum dostum bu is icin egitim seviyesinin üniversite olması şart mı Bılgınız var mı
Murpyy .!.: Turkcell in çağrı merkezi olabilir. 3 aylık eğitimden sonra evde çağrıları yanıtlıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Sagolasın bilmiyodum dostum bu is icin egitim seviyesinin üniversite olması şart mı Bılgınız var mı
M -Murphy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2011 11.766 19.878 598 37 24 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi corekotlu #5 lflflf .!.: Sagolasın bilmiyodum dostum bu is icin egitim seviyesinin üniversite olması şart mı Bılgınız var mı Genişletmek için tıkla... En az lise mezunu arıyorlar
lflflf .!.: Sagolasın bilmiyodum dostum bu is icin egitim seviyesinin üniversite olması şart mı Bılgınız var mı Genişletmek için tıkla... En az lise mezunu arıyorlar
C corekotlu Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 523 176 23 25 24 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi corekotlu #6 Murpyy .!.: En az lise mezunu arıyorlar Genişletmek için tıkla... Ertelenmesı ve bıkac sorun nedenıyle daha mezun olamadım. yoluma çıkan taşlarda var elbet bi hayır diyorum ama. Ya sabr dıyorum bazen taşasım geliyor ooyyy be
Murpyy .!.: En az lise mezunu arıyorlar Genişletmek için tıkla... Ertelenmesı ve bıkac sorun nedenıyle daha mezun olamadım. yoluma çıkan taşlarda var elbet bi hayır diyorum ama. Ya sabr dıyorum bazen taşasım geliyor ooyyy be