- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
- 98
- Konu Sahibi Derinmevzu
Merhaba kızlar kk nin uzun yıllardır aktıf takıpçisiyim sizleri çok seviyorumdaha öncede bıcok konuda fikir almışlıgım var sizden bu konudada almak istiyorum ben bazı sebeplerden dolayı normal çalısıyorum Yanı aslında çocukdan dolayı fakat artık bunalım modundayım ne uzaldım ne kısaldım yıllardır üniversite mezunu olmama ragmen bu durumda olmam zoruma gidiyor çalışmam için Bi ıkı yıl daha beklemem lazım ama bu zaman gecmıyor hep ucu ucuna gecınmek hep ihtiyaç ötesine gidememek çok zormuş biksç zamandır arastırma yaptım bazı iş bulma sıtelere kayıt oldum home office başvuru yaptım gecen gün dönüş yaptılar bir check UP MERKEZI bayan anlattı prim usulü satış falan kımlık fotokopi ve bır iş sözleşmesi yollucam dedi eger tamam derseniz watsap egitim bölümüne eklıcem bir EGITIM almanız gerek dedı tamam Bi düşünym dedım kapattım eşim ve annem çok olumsuz baktı hadı dolandırıcılarsa kimlik fotokopısı ile üstüne şirket bile açarlar fln ben baya baya korktum tamam iptal edıcem dedım ve ettım ama düşünüyorum birçok kişi var home çalısan ee onlar nası çalısıyo ozaman beni aydınlatın çalısan varsa bu sekılde bana bilgi verebilirmi