- 31 Ağustos 2015
- 10
- 0
- 6
- Konu Sahibi ladymeursault
-
Ne güzel sizin adınıza sevindim. Nerde oldunuz kaça maal oldu 10 . 15 baya fazla Geldi ama bukadar memnun olunca sormak istedim.Bayanlar merhaba! En çok istediğim şeylerden biri yanaklarımın ince olmasıydı VE OLDU! Öyle ki yıllarca, belki de şu sosyal medya çılgınlığı yüzünden, bu durumu kompleks yapmıştım kendime, fotoğraf dahi çektirmiyordum. Çok araştırdım, en az 3 yıl araştırdım çok net. Garip garip aletler mi dersiniz, deli gibi cardio yapmalar mı dersiniz. Fiziğim güzelleşti ama yüzüm bir türlü zayıflamadı. Güzellik merkezlerine gittim görüştüm (Son dönemlerde ileri teknoloji çalışan yerlerden bahsediyorum) ancak hiçbir görüşme beni tatmin etmedi. Internetten sürekli yanak yağı dokusu aldırma videolarına bakıyordum. Geçirmem gereken operasyon bu mu tam olarak emin olamıyordum da. Onun dışında estetik ameliyat olma fikri bile beni endişelendiriyordu çünkü büyük bir karardı! En nihayetinde 4 hafta önce doktorum Hüseyin Güner ile sıkıntımı paylaştım ve güzel ekibi ile tanıştım. Kendisi sağ ve sol yanaklarımda orantısızlık olduğunu, birinin birinden daha büyük olduğunu, yanak yağı dokusunun alınması operasyonu geçirebileceğimi ifade etti. Bu görüşmeden 1 hafta sonra da ameliyat oldum. Şu an kendimi o kadar özgüvenli hissediyorum ki... Önceden aynaya baktığımda kendimi sağ profilden hiç sevmezdim şimdi ne sağ ne sol ne de önden fark etmiyor, altın oranı yakaladım doktorum sayesinde :) Kendime saygım ve sevgim çoğaldı resmen. Sabahları uyanınca koskoca ödemli bir yüzle karşılaşmıyorum artık. Eğer bu tarzda bir operasyon geçirmek niyetiniz var ise kendisinden randevu alın görüşün. Zaten işinin ehli bir doktor olarak bu ameliyatın size uygun olup olmadığını muhakkak söyleyecektir.
Operasyon ise sedasyon (yarı uyanık) ile gerçekleşti. Sabah saat 08:00'de hastanedeydim. Birtakım tetkikler yapıldı, saat 10:30'da ameliyata girdim, 11:30'da ameliyattan çıktım. 13:30'da kendime geldim, saat 16:00 17:00 civarı hastaneden taburcu oldum. Yüzüm 2 gün bandajlı kaldı ve 3. günün sabahı duş aldım bandajları çıkardım. 1 hafta kadar ödem oldu (Dışarıdan fark edien bir ödem değildi benimki ama içeriden şişliği hissediyordum). Ameliyat sonrası ilk iki gün sıvı gıda aldım (Çorba ve ayran). Ameliyattan 1 hafta sonra tamamen normalde dönmüştüm. Fiyat konusunda ise genelde benim araştırdığım plastik cerrahi/estetik merkezleri web sitesinden aralık konusunda yardımcı olmuyor, hep görüşmeye çağırıyorlar falan filan. Operasyon öncesi araştırma kısmında ameliyatın nasıl yapıldığına bile hakimken operasyonun yaklaşık ücreti konusunda hiçbir bilgiye rastlayamamıştım. O yüzden kafanızda bir şey oluşması için; benim geçirdiğim operasyon için 10-15 civarı bir meblağ idi. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kendinize iyi bakın :)
reklam bence, tek bir gonderisi var.Ne güzel sizin adınıza sevindim. Nerde oldunuz kaça maal oldu 10 . 15 baya fazla Geldi ama bukadar memnun olunca sormak istedim.
Nasıl anlayamadımreklam bence, tek bir gonderisi var.
Öyle bostan yere yazanlar oluyormu ya bizde burda desteklemeye çalışalım :) çok saol cvbin için ayiktirdin beni :)Nasıl anlayamadım
Rica ederim, bazen dr lar veya yardimcilari gelip uzun uzun burda anlatiyorlar..konu sahibine bakiyorsun tek bi gonderisi var veya da tum gonderileri ayni dr la ilgili..aklinizda olsun.Öyle bostan yere yazanlar oluyormu ya bizde burda desteklemeye çalışalım :) çok saol cvbin için ayiktirdin beni :)
dogru söyluyor sırf reklam ıcın gelıyorlar cogu sahte profılRica ederim, bazen dr lar veya yardimcilari gelip uzun uzun burda anlatiyorlar..konu sahibine bakiyorsun tek bi gonderisi var veya da tum gonderileri ayni dr la ilgili..aklinizda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?