hollanda'ya nişanlandım resmi nikah yaptım ama nişanı attım..

duyguud

HeR şEy çOk GüZeLL.......
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
957
7
mrb arkadaşlar...ben uzun süredir üyeydim ama interneti kapattırdığımız için giremdiyodum. herneyse asıl konu şu ben hollanda'ya nişanlandım ve nişandan 3 4 gün sonra resmi nikah yapıldı yani yapılması gerekiyomuş oturuum alabilmek için neyse yaptık resmen evlendim yanii ama ben nişanı attım yaklaşık 7 ay oluyo boşanma davası açtm beni, bu ay mahkemem var..sizden bu konular hakkında bilgi almak istiyorum sizin de çevrenizde böyle olarlar oldumu lütfen yardım edin sizce biter mi ilk mahkemede bildiğiniz bişeyler varsa lütfen benide bilgilendirin..şimdiden tşkler

Merhaba..oncelikle hollandaya gelmekten kurtuldugunuz icin sizi tebrik ederim.buralara goru;ecek yer ama asla yasanir yer degil,turkiye her yonuyle muhtesemm,,,,
Simdi bilmiyorum durumunuz hala ne ama yeni kanuna gore 2 tarafta ayrilmayi kabul ediyorsa o ay bosanma oluyor.Karsi tarafinda ayni sekilde istemesi lazim,aksi takdirde uzaaaaarrr gider!!

mrb arkadaşlar...ben uzun süredir üyeydim ama interneti kapattırdığımız için giremdiyodum. herneyse asıl konu şu ben hollanda'ya nişanlandım ve nişandan 3 4 gün sonra resmi nikah yapıldı yani yapılması gerekiyomuş oturuum alabilmek için neyse yaptık resmen evlendim yanii ama ben nişanı attım yaklaşık 7 ay oluyo boşanma davası açtm beni, bu ay mahkemem var..sizden bu konular hakkında bilgi almak istiyorum sizin de çevrenizde böyle olarlar oldumu lütfen yardım edin sizce biter mi ilk mahkemede bildiğiniz bişeyler varsa lütfen benide bilgilendirin..şimdiden tşkler

merhaba davanız sonuçlandımı bilmiyorum ama samsunda avukatlık yapıyorum bana özelden emailinizi yazarsanız size dönüş yaparım

X