Hollandadaki cicek cenneti keukenhof!

Lentecik

Yasamak cok guzel!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
797
11
643
Kırşehir
Hollandaya gelipte burayi gormemek buyuk kayip bence....Superr cennet vallaha cennett delikafaduldendelikafadulden

tulips1.jpg

alfy2.jpg

chemin-printanier.jpg

bleu-esperance.jpg

parfum-et-couleur.jpg

windmill-at-keukenhof.jpg

flowers.jpg

flowers.jpg

flowers.jpg

flowers.jpg

keukenhof.jpg

keukenhof.jpg

keukenhof.jpg

keukenhof.jpg

keukenhof.jpg

Keukenhof05.JPG

Keukenhof04.JPG

Keukenhof13.JPG

Keukenhof14.JPG

Keukenhof18.JPG

Keukenhof19.JPG

travelbeat_selfdiscovery_flowers1.jpg

travelbeat_selfdiscovery_liberty.jpg

http://galeri.internethaber.com/images/gallery/3690/2.jpg

Hıc haz etmedıgım yerlerı su an ozledıgımı hıssettım mafoldumben

Yaza ordayımmmmmmmmmm

gecen sene mayis ayinda gitmistim hamistim,gez gez ayaklarim sismisti,ayakkabilarimi cikartip yurumustumm cok guzel vakit gecirdim tatile geleceklere veya burada yasayanlara tavsiye ederim,hatta dogayi seviyorsaniz ciceklere bakmak muths keyifliii,

muhteşem; ancak keşke çiçeklerin latince adlarını da yazıp iliştiriverselermiş bir yana :)

gecen sene mayis ayinda gitmistim hamistim,gez gez ayaklarim sismisti,ayakkabilarimi cikartip yurumustumm cok guzel vakit gecirdim tatile geleceklere veya burada yasayanlara tavsiye ederim,hatta dogayi seviyorsaniz ciceklere bakmak muths keyifliii,
Ayy mehayett birde hamilemi gezdin burayii:1shok::1shok: helal olsun valla ne diyim,iyi bari ayaklarin sismis tek:roflol:
Ben hamile olarak dusunemiyorum dogum yapardim herhalde :emir_bebek:

Son düzenleme:
sizce böyle bir parkın ömrü ne kadar olur türkiyede
ben iki gün diyorum
arttıran varmı
....
harika bir yerr
rüya gibi

vereliniortak üzülerek bende en fazla iki gün diyorumkaydirigubbakcemile
muhteşem bir güzellik

sizce böyle bir parkın ömrü ne kadar olur türkiyede
ben iki gün diyorum
arttıran varmı
....
harika bir yerr
rüya gibi

İki gün bile durmaz sabah dikilir, akşama söker bizim milletimiz.Hep yabancı ülkelerdeki şeylere imreniyoruz..Evlerine, sokak ve caddelerindeki temizliğe, insanların birbirine saygılı davranmasına vs..Böyle resimlerde görüncede içim gidiyor..Neden bizim ülkemizde yokki diyorum..Keşke bizlerde ülkemize sahip çıksak, çevreyi koruyabilen bir millet olsakta başka ülkelerde bizlerden alıntı yapsalar...

çok güzel şimdi orada olmak vardıııııııııııııııı:lepi:

ıki gün bile durmaz sabah dikilir, akşama söker bizim milletimiz.Hep yabancı ülkelerdeki şeylere imreniyoruz..Evlerine, sokak ve caddelerindeki temizliğe, insanların birbirine saygılı davranmasına vs..Böyle resimlerde görüncede içim gidiyor..Neden bizim ülkemizde yokki diyorum..Keşke bizlerde ülkemize sahip çıksak, çevreyi koruyabilen bir millet olsakta başka ülkelerde bizlerden alıntı yapsalar...

Cok hakliisn canim ...Hollandada yasiyorum inan bazen cok kiskaniyorum bazi seyleri,cok adaletli isliyor hersey,oncelikle insana deger var hatta hayvanlar daha degerli...Sokaklar temiz,carpik kentlesme yok,sokakta kedi kopek bile yok...
Hollandadaki o lalerin bizim oldugunu biliyormuydunuz??
Evet osmanli zamaninda hediye olarak lale tohumu verilmis ve ogunden bu yana burada lalere daha cok deger verilmis...
Evet hicc bir seyimize sahip cikamiyoruz ..

Uckuruna bile sahip cikamayan insanlardan ne bekleyebilirizki!!!!!!yasakkelimeyasakkelime

Cok hakliisn canim ...Hollandada yasiyorum inan bazen cok kiskaniyorum bazi seyleri,cok adaletli isliyor hersey,oncelikle insana deger var hatta hayvanlar daha degerli...Sokaklar temiz,carpik kentlesme yok,sokakta kedi kopek bile yok...
Hollandadaki o lalerin bizim oldugunu biliyormuydunuz??
Evet osmanli zamaninda hediye olarak lale tohumu verilmis ve ogunden bu yana burada lalere daha cok deger verilmis...
Evet hicc bir seyimize sahip cikamiyoruz ..

Uckuruna bile sahip cikamayan insanlardan ne bekleyebilirizki!!!!!!yasakkelimeyasakkelime

Ahh ah içim gidiyor böyle şeyleri duyduğum zaman..Biz neyimize sahip çıktıkki lalerimize sahip çıkalım?Ah başımızda Atatürk olsaydı şimdi dünyanın en gelişmiş, en son teknolojik ürünlerine sahip, en gözde ülkesi bizim ülkemiz olurdu.Bırak çiçeği parklardaki bankları sökerler, sokaklara tükürürler, arabanın izmaritlerini yola dökerler ay daha neler neler..Bir tanıdığımız söylemişti köpekler kırmızı ışıkta durur yeşilde geçer burda diye..Ben gelişmiş yabancı ülkelerin düzenine, toplumun birbirine saygısına, kültürlerine sahip çıkmalarına, insana verilen değere imreniyorum..Biraz kendimize gelsek , bizde değerlerimize sahip çıksak, ülkemizi temiz tutsak..Yazacak çook şey var aslında ama..Bende çiçekten girdim nereye geldim valla...Konuyla alakasız oldu ama napayım iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı işte....

Back