- Konu Sahibi olumune seven
bebegim 4 aylik ve sunnet ettirmek istiyorum ama iyi bir yer bulamadik ,,,,yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebegim 4 aylik ve sunnet ettirmek istiyorum ama iyi bir yer bulamadik ,,,,yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
burda bazi sunnet klinik yerleri var ama netten baktik bir suru hakkinda yorum yazmis yani pek mennun kalmamislar o yuzden baya kararsi kaldik yer konusunda,,,,ama en kisa zamanda arkadasimizin dedigi gibi doktorumuza gidip bir yer soracagim,,,,ozaman yazarim sizlerede
hastanede yaptiranlar olmus cogunda hep ayni sorun olmus,,doktor nasil dikiyorsa kan toplanmasi olmus ve gidip tekrar dikisler sokulup tekrar diktirmisler ve ondan sonra hersey yolunda gitmis
canim bahaneye gerek yokki kendi doktoruna gittigin zaman zaten sana bi hastane oneriyor ve ne yapman gerektiginide soyluyor, yigenim sunnet oldu gecen yil sonu ordan biliyorum bende oglumu sunnet etirmek istiyorum ama erkenmi degilmi diye karar veremiyorum daha 6 aylik :))