• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Hollanda'da iyi bir sünnetçi bilen varmi? Yardim istiyorum

canim bahaneye gerek yokki kendi doktoruna gittigin zaman zaten sana bi hastane oneriyor ve ne yapman gerektiginide soyluyor, yigenim sunnet oldu gecen yil sonu ordan biliyorum bende oglumu sunnet etirmek istiyorum ama erkenmi degilmi diye karar veremiyorum daha 6 aylik :))

burda bazi sunnet klinik yerleri var ama netten baktik bir suru hakkinda yorum yazmis yani pek mennun kalmamislar o yuzden baya kararsi kaldik yer konusunda,,,,ama en kisa zamanda arkadasimizin dedigi gibi doktorumuza gidip bir yer soracagim,,,,ozaman yazarim sizlerede

burda bazi sunnet klinik yerleri var ama netten baktik bir suru hakkinda yorum yazmis yani pek mennun kalmamislar o yuzden baya kararsi kaldik yer konusunda,,,,ama en kisa zamanda arkadasimizin dedigi gibi doktorumuza gidip bir yer soracagim,,,,ozaman yazarim sizlerede

Bende merak ettims simdi neden aceba memnun kalmamislar, cunku yarim var birde tamamen sunnet var secerkenmi aceba yanlislik yapildi cunku bize uyan tamamen yaptirilmasi asil sunnet o yani kimiside saglik sorunlarindan dolayi yarim yaptiriyor yani onlarida iyice konusup anlatmak gerek, bende merakla bekliyorum canim bizimle yaplasirsan sevinirim...

hastanede yaptiranlar olmus cogunda hep ayni sorun olmus,,doktor nasil dikiyorsa kan toplanmasi olmus ve gidip tekrar dikisler sokulup tekrar diktirmisler ve ondan sonra hersey yolunda gitmis

hastanede yaptiranlar olmus cogunda hep ayni sorun olmus,,doktor nasil dikiyorsa kan toplanmasi olmus ve gidip tekrar dikisler sokulup tekrar diktirmisler ve ondan sonra hersey yolunda gitmis

Ay yazik cocuklar nasil dayansin ona cok kotu birsey resmen yapamamislar o zaman yani, ama bizim burda olan cok kisi var ve cokta memnunlar yani hic kimseden bir sikayet duymadim ben 5 gunde cocuklar kucuk oldugunda iyilesiyor dediler hatta ama dikkat etmek gerek taniki sonucta erkegin en onemli organi. Insallah hersey yolunda gider

Bizde erken olmasindan yanayiz ama hollandadami olur Turkiyedemi karar veremedik..yeni geldim Turkiyeden ama orada cesaret edemedim havalarda soguktu.
Ben Arnhemdeyim burada hollandali bir dr kesiyormus memnunlar ama ne kadari bilemiyorum,bende yabanci bir dr a guvenemiyorum isin ucu irkciliga dayaninca hollanda gibi bir yerde...konu saglik oluncada haliyle cok dusunmek gerek:2:
Bu arada ACER28 msn den yazi birakmistim sana hal hatir olayi...Allah bagislasin canim bebegin olmus.Musaid oldugumuzda goruselim,benim uzun zamandir yogun geciyordu gunlerim.

canim bahaneye gerek yokki kendi doktoruna gittigin zaman zaten sana bi hastane oneriyor ve ne yapman gerektiginide soyluyor, yigenim sunnet oldu gecen yil sonu ordan biliyorum bende oglumu sunnet etirmek istiyorum ama erkenmi degilmi diye karar veremiyorum daha 6 aylik :))

ama ben musluman olmayan normal bir doktora yaptirmak istemiyorum yani sunnet isini cok yapmis deneyimli biri istiyorum belki yanlis dusunuyor olabilirim ama korkuyorum yanlis bisey yaparlar diye

ceylanmelek musait olunca goruselim muhakkak seninle cok oldu gorusmeyeli oglus 4.5 aylik oldu teysesi :emir_bebek:

benim oglan 8 ayi bitirdi ve gec kaldik cunki artik emekliyo surunuyor ayagi dikilmeye baslasi bende cesaret edip yaptirmak istemiyorum ancak tam yurumeye baslayinca yaptiracam .....
simdi belki kanamasi felan olur diye korkuyorum ..hollandada vatan klinik diye bir yer varmis turk yeri onlara yaptirmayi dusunuyoruz ,,,doktorlar muslumanmis ve cogu kisi oraya yaptirmis ve baya memnun kalan olmus ...

oglum simdi 14 aylik konuyu yazdigimda kucuktu iiyi yer bulana kadar yasina geldi yavrum,,,,vatan klinikte ettirdik yavrumu doktorumuz turktu..ogluma dikissiz yaptilar cunki daha kucuktu ve bez kullandigi icin plastik kiskac ve tup takilarak oldu ....kismetse carsamba gunu kiskac ve tupu cikacak,,,,ilk gun ignenin etkiseyle 15 dakikada sunnet oldu ama etkisi gecince acidan cok agladi aksam sakinlesti,,,,agri kesici fitil kullandik ,,gunde 2 kez ilik suya otutturuyoruz ,,,,plastik tupun ve kiskacin kolay cikmasi icin ama ikinci gun normal hayatina dondu ,,,,daha yurumeye baslamadi emekliyor bunun sayesinde yuruyecek cekindigi icin hep tutunarak gidiyor her yere,,,,,sorunuz olursa eger firsat buldukca yazarim bizim sunnetde boyle oldu darisi sizinkilere olsun

Back