HODGKİN LENFOMA OLASILIĞI LÜTFEN BİLENLER YORUM YAPSINNNNN

Arkadaşlar laboratuvar ile görüştüm parçanın üzerine ilaç dökmüşler hala bekliyorlar belli degil diyorlar böyle birşey olabilir mi ya bilen var mı yorum yapsın ne olurrrrrr

Ya bizim 1 hafta oldu ama bugun doktor aramış patoloji hocası demiş ki şu an var desem yalan olur yok desem yalan olur demiş daha cok işkillendim ya nolur yorum yapın birşey olsa direkt belli olmaz mı

Geçmiş olsun. Bilgim yok ama böyle ciddi durumlarda mutlaka bolgenizdeki tam teşekküllü bir araştırma hastanesine gidin. Ozellerde yanlış teşhis ve tedavi daha çok yaşanıyor maalesef

Öncelikle geçmis olsun
Sonuc cikana kadar bekleyin caninizi sikmayin
Hodgkin Lenfoma evet bir kanser türü ama tedaviye hızlı yanit veren ve sonrasinda takip edilen tekrarlama riski cok dusuk genelde yuz guldurucu sonuclar alinan da bir hastalik eger oyle cikarsa tabi
Tek bir tedavi protokolu var
Evet cok zor anliyorum kanser sonucta ama once sonuc ciksin sonra da tedavisi var oyle dusunun

Sonuç cıktı maalesef lenfomanın bir alt grubu dediler ... onkolojiye yönlendirdiler napacaz bilmiyorum çok üzgünüm şaşkınım dünya başıma yıkıldı

Herkes cok olumlu seyler yazmıs gınlunu ferah tut tedavısı en kolay olup telrarlamayını demısler sen salın ol annene guc ver tamam mı Allah ım tez zamanda sıfasını versın benımde lenf bezlerım sıs bırı boynumda bırı ensemde ensemdekı sert korkuyor ınsan ama nasıpte ne varsa o olur tedavısı kolaymıs Allah beterınden korusun canım

Sen sıkma canını inşallah iyileşir annen ve bunun için yardım edebilirim..elimden geleni yapabilirim .. 05334320305 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…