hocanin beni rencide edisi

Ya sorma kadini görsn bi de resmen yürüyen ego diyoruz :)) ilk haftafayiz dersinde bize hepinizzzi tek tek kaldiricam tahtaya yapamyani rezil ederim rencide ederim ben yaparim ama siz kendinizi rezil hisstemyin demişti bizde çok gulmustik .

Bi hocam da tam sinava baslicaz yanina yaklsti uç yildir vermeiyorum bu dersi valla merve sen de bu dersi benden geçersen herkes geceer boşuna yapma yalan yanlis okuyorsun metni bari beni yorma demişti herkesin içinde. Bende boyle hocalar bitmez ohoooo

Bi hafta tüm sınıfa tasarımımı gösterip çok iyi !diyen hoca bi hafta sonra
-Bu ne böyle mi olu dedi..

bir tek ben mi hocayı haklı buldum acaba?
adam anormla bir teğki vermemiş ki..ha makyaj yapmışsın,ha bulaşan eyeliner temizlmişsin,farkı yok ki..derten sonra sil ne var yani?
sonuçta üniversite burası,istemezsen girme derse,giriyosan da normal şekilde ders dinle..
ayrıca hoca da aşağılayıcı bir şey söylememiş zaten..

Üniversitede mesleki ingilizce hocam vardı sınıfa gayet şık eşortmanlarla gelenleri donlamı geldin diye bozardı

Hocanın söyleyiş hoş olmayabilir ancak öğretmen olduğunuzda dersi dinlemeyip başka şeylerle uğraşanların ne kadar dikkat dağıttığını ve enerjiyi düşürdüğünü göreceksiniz. Hele ki önde oturanlar sıkılmış tavırlar sergileyince.
Küçüklere kızmamak lazım demek ki kocaman insanlar dahi yapıyorsa :)

biz sıkıldığımız an dersten çıkardık üniversite sonuçta..

hocanın dikkatini dağıttığınız için ani tepki vermiş olabilir

çok üstünde durmaya gerek yok

ben mühendislik okudum 5 kızdık sınıfta hödüklerin hödüğü nasıl doçent olduğunu çözemediğimiz sevgili hocamız bize kızlar memleketlerinizde zengin koca yok mu ne diye kalkıp okumaya zahmet ettiniz demişti

Bence de hoca hakli. Boyle dikkat dagitan tipler hocanin dersini bölüyor, konsantresini bozuyor. Ilkokul mu orasi, yanik koluma baktim filan. Dinlemeyeceksen girmezsin derse olur biter.

sizin hocanıza andropozlu demeniz çok mu doğru. O arada eyeliner silmek istemiş olabilirsiniz ama hocanız bunu bilemez aynı şekilde dersi dikkatli dinlemenizi istemiştir benim eşimde öğretim görevlisi ve kızıyor haliyle öğrencilere çünkü çok konuşuyorlar telefon ellerinden düşmüyor dikkat etmiyorlar anlattıklarıma sonra da hoca zor sordu diyorlar diyor. Önce zaten bir azar işitmişsiniz keşke dinleseydiniz hocalar da bazen sert olabilirler. İnanın anlatıp geçmek de kolay umurlarında olmaz ama iyiliğiniz için yani. Hem durun bakalım iş hayatında neler göreceksiniz bu ne ki.

Gözüne batmıssındır cnm.. dimkatini bi çektinmi daha unutmuyorlar... gözü sende oluyo gün içindeki stresini bi güzel atıolar.. bi yıl okuduğum okulu biraz da bu yüzden bıraktım aile okuluydu karı koca hoca müdür babaları hizmetlisi aşçısı akrabarıydı.. biriyle zıtlastınmı gittin... ben kadınla zıtlastım öyle kafaya takmıştı ki turnuvada oynadımmı oynamadımmı arastırıyordu yedektim takımda. Mecbur gittim ama gıcıktık birbirimize işte ... oynamadımsa bırakıcak... arkadaşlarda demiş orada belli oluyo kimin oynıcağı...
2Arkadas geç kaldık mesela bana bağırırdı kadın arkaş otururdu beni bekletip hesp sorardı cins...
Karı kocadan baya ders kaldı altta evlenmeye karar verdm tiksndim okuldan.
Eşim evlenioz demiş karsılasınca : eyi olur tembel bi öğr. Zaten demiş...
Yalaka öğrencileri ve erkek öğrnciye geç verir sakalasırdı... tabi kendisi öyle çalıskandıkii kp torpiliyle işe girmişti...

bir kaç seneye mesleğe başladığında o hocanın muhtemelen adını dahi hatırlamayacaksın :) ben de ingilizce öğretmeniyim. derste hocamız ingilizce bir şeyler anlatıyor anlamadım bir bölümü "what?" dedim diye burnumdan getirdi:) ama aklıma bile şimdi sen böyle anlatınca geldi o gün...

üni hocaları böyle birde bunların yalakları var sanki azarlandıkça başka bir mazoşizmle hocanın alnından öpecekler,fazla bulaşma ona o olunca en arkaya git, illa sana bulaşırsa ilgili merciye şikayet edersin.

bana da acil bir telefon gelmişti izin alıp dışarı çıkmıştım geri döndüğümde yaşlı adam (hoca) bana saçını başını yolarım burası benim için namustur bi daha telefonla konuşmak yok demişti. ben bööööyle bakakalmıştım. bence üniversiteler eğitimden ziyade kendini prof zannedenlerin ego tatmin merkezi olmuş. bir daha dikkatiniz dağıldığında kızarsa, dikkatimizi dağıtmadan anlatmak sizin elinizde deyin. formasyonunuz var, nasıl bozabileceğinizi tahmin edebiliyorsunuzdur. he tabi takabilir size dersten bırakabilir. ya da susun cevap vermeyin en güzeli.

Canım ya nie kafaya takıyorsun gül geç. Konuşsa öyle dese ne olur onun demesiyle sen öğretmen olamıycaksın ona ne . O şimdi var yrn yok yani takma söylediklerini

Adam seninle uğraşacam diye kendi dersini kendi dağıtmış. Sırf artistlik yapmış sınıfa, yoksa birşey diyeceğinden değil yani. Senin başka tarafa bakman seni bağlar. Ama onun tüm sınıfı bırakıp sadece sana bağırması tüm dersi etkiler. Saçma geliyor bana böyle tipler. Neyse ki denk gelmedim, hiç çekemem böyle kompleksli hoca.

üzülme ya değer mi..
oda egosunda boğulan insancıklardan sadece biri bu hayatta
ondan çok var

öyle bir iki tane patavatsız öğretmenler çıkabiliyor.bende arkadaşımın saçını gözünün önünden çektim diye azar işittim neymiş kuaförmü olacakmışımda saçınla oynamışım.

Yaa sosrmayın ben de bir kere sınıfta uçak uçurdum diye azar işitmiştim.
Banane arkadaş dersi anlatamıyorsan değil mi?
Git ders anlatmayı öğren de öyle gel diyecektim de neyse büyüklük bende kalsın dedim.

Patavatsız davranmış besbelli .Neden kulak asıp bu durumu kafanıza takasınız ki .Hiç boşuna özgüveninizi yok etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…