hocam.yardimci olursaniz sevinirim.

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
Merhaba hocam.Ben 17 mayista adet gordum.Bu ay 14 veya 15 inde olmam lazimdi fakat 9 undan berei lekenlenmeler vardi ve edet tarihinde cogalir diye bekledim cogalmadi sali gunu idrar testi yaptim negativ.
Bugunde dr gittim rahimde kalinlasma var ve bide kucuk kesi gibi birsey dedi kese degilsede belki icine kan dolmustur bi iki gune gelir dedi ve biz de yine bi idrar testi yapalim dedi ve yine negativ cikti kan testi yapmadi
Bu durumu pek anlamadim hamilemiyim degilmiyim kese olsa idararda cikar pozitiv cikar ama negativ de cikama ihtimali varmi.
saygilar.

Merhaba hocam.Ben 17 mayista adet gordum.Bu ay 14 veya 15 inde olmam lazimdi fakat 9 undan berei lekenlenmeler vardi ve edet tarihinde cogalir diye bekledim cogalmadi sali gunu idrar testi yaptim negativ.
Bugunde dr gittim rahimde kalinlasma var ve bide kucuk kesi gibi birsey dedi kese degilsede belki icine kan dolmustur bi iki gune gelir dedi ve biz de yine bi idrar testi yapalim dedi ve yine negativ cikti kan testi yapmadi
Bu durumu pek anlamadim hamilemiyim degilmiyim kese olsa idararda cikar pozitiv cikar ama negativ de cikama ihtimali varmi.
saygilar.
Merhaba
Kese görüldüğünde 3 şey olabilir .
1 Uzun süre önce karında ölmüş bir gebelik kesesi ,ki Bhcg Sıfır olabilir.
2 Adenomiyozis
3 Deforme olmuş ,dejenere olmuş miyom.
Iyi bir doktor bu keseni ne OLDUĞUNU bir dakikada anlar.

Dr HITekin

CEVAPLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.
HOCAM : Ben bu sefer iyce saskinim.ADENOMIYOZIS Internette arastirdim. Benim analdigim kadari ile 1.monepoz baslangici
2.kisirlik dongusu yani bundan sonra hamile kalma sansim yokmu ??
3.tibbi cerrahi gerektirebilir yani rahim alinmasi gibi : ((
Dejenere olmus miyom ise yani kendi kendine kaybola bilen miyommu ??
HOCAM.Birde dr vaginal polip olmus dedi degisime ugramis dedi ama iyi anlamda kotu anlamda degil dedi bunu biraz kisaca aciklarmisiniz dedim soyledigim gibi iyi analamda dedi gecistirdi .
bu ne demek yani kendi capjmda arastirma yaptim ama hic bi sonuc bulamadim.
acaba bu polip kese ile alakasi nedir.bende ne gibi bi sorunlar olusur ??
Polipi keserek aldi.
Simdiden tesekurllerim saygilar.

CEVAPLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.
HOCAM : Ben bu sefer iyce saskinim.ADENOMIYOZIS Internette arastirdim. Benim analdigim kadari ile 1.monepoz baslangici
2.kisirlik dongusu yani bundan sonra hamile kalma sansim yokmu ??
3.tibbi cerrahi gerektirebilir yani rahim alinmasi gibi : ((
Dejenere olmus miyom ise yani kendi kendine kaybola bilen miyommu ??
HOCAM.Birde dr vaginal polip olmus dedi degisime ugramis dedi ama iyi anlamda kotu anlamda degil dedi bunu biraz kisaca aciklarmisiniz dedim soyledigim gibi iyi analamda dedi gecistirdi .
bu ne demek yani kendi capjmda arastirma yaptim ama hic bi sonuc bulamadim.
acaba bu polip kese ile alakasi nedir.bende ne gibi bi sorunlar olusur ??
Polipi keserek aldi.
Simdiden tesekurllerim saygilar.
Merhaba
ALINAN parçaların patoloji raporu mutlaka olur.Onları gönderiniz yardımcı olabilirim.

Dr HITekin

X