merhabalar hocam..Ben yaklaşık 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadık..ilk 5 ay fln olduğunda doktora gittim doktor adetin 2. günü test yaptı..bir problem çıkmadı..eşime sperm testi yaptı morfolojisi 3 çıktı,bunun dışındakiler normaldi. daha sonra bana rahim filmi çekti tüplerim açıktı,ancak o sırada rahmimin kalp şeklinde olduğunu gördü histereskopi ameliyatı oldum..ameliyattan sonra tekrar adetin 2. günü gel dedi.Daha olamadım çok kasık ağrım olmadı nedeniyle doktora gittim,gebelik testi yaptı ancak negatifti. bu arada pko'luyum bunun için şimdiye kadar hiç ilaç vermemişti. adetlerim çok düzensizdi bazen 32 bazen 35 bazen 36 günde bir hasta oluyorum onun dışında pko'yla alakalı başka sorunum yok (tüylenme,kilo vs) kilom oldukça düşük,bu yüzden sana ilaç vermek istememiştim zayıfsın diye ancak şimdi vericem dedi ve bana bugun glukofen adlı ilacı verdi. Hocam benim çok kafam karışık,bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ancak ben pko'luyken eşiminde morfolojisi düşükken normal yollardan gebe kalmam mümkünmü acaba ? ve doktorum bana doğru tedavilermi uyguluyor sizce? çok şüpheliyim..bana hiç yumurtlama takibi fln yapmadı..