Hocam Cevap Verir Misiniz?

Berf0o0o

MucizeeMm💕
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
3.217
23.731
308
32
Merhaba hocam,

Size sorduğum her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun şuan bilginize ihtiyacım var. 5 senelik evliyim 24 yaşına basicam hic korunmadik ve şimdiye kadar en az 30 doktor degistirdim :'( sebepsiz infertilite denildi. Yumurtam kendi kendine büyüyüp catliyomus ignesiz ilacşiz her seferinde öyle denildi. Kac defa klomen kaç defa serophane ve catlatma iğnesi ve ilacşiz negatif bi aşılama. Sonra laparoskopi ameliyatı ya tuplerimin kapali olduğu ogrenildi ve açıldı Bu gün başka bir doktorun yanına gittim 21. Gunumdu progesteron hormonuma bakmak istedim ilk başta ultrasyonla muayene etti "Rahimin güzel yumurtan buyumus gelişmiş çatlamış "dedi sonra hormon tahlili verdim. Sonuç 0.2 bu ne demek oluyor :'( bu nasıl bir çelişki piko bile değilim doktorların deyişiyle yumurtam calisiyo buyuyo ve catliyo su ana kadar hiç kistim de olmadi . Adetlerim de duzenlidir gecen ay 35 gun surdu benim çocuğum olmicak mi ? :'( ben kısır miyim? Yoksa bu değer sadece bu ay için mi geçerli ltfen cevap verin. Ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
merhabalar : yumurtlamanın kesın teshısı kanda bakılan progesteron hormonu ıle konulur. Burda yumurtlama yapmadıgınız anlamına gelmekte. usg de gorulen yapılar yanıltıcı olabılır. Szın oykunuze gore yolunuz tüp bebek olarak gorunuyor. ( 5 yıl evlılık - yumurtlatma - asılama yapılmıs olması nedenı ıle) Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…