Hocam bakabilir misiniz?

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.464
Merhaba hocam bu degerlerle ;
Fsh 4.35

Lh 4.96

Prolaktin 20.67

Estradiol (E2) 26
Bana polikistik over teshisi koydu bi doktor ...

Bu ay baska bir doktora gittim (bu arada ben guatr ameliyati oldum ve 100mg levotrion aliyorum) yani troid sorunum var tsh bu ay yukselmis dogal olarak prolaktinde tsh 8 prolaktin 43. 2.gittigim doktor bana amh testi yapti ve 5.9 cikti sen poliskistik over degilsin dedi 3 aydir bebegim.olmuyor.yoeumlariniz icin aimdiden tesekkur ederimm

MERHABALAR : TSH DEGERI ENDOKRIN DR U TARAFINCA DUZELTILMELI. AMH DEGERINIZ PCOS OLABILECEGINIZE ISARET EDIYOR. SPERM TESTI VE RAHIM TUP FILMI SONUCUNUZA GORE NASIL BIR TEDAVI YOLUI SECILMELI KARAR VERILMELI. BOL SANSLAR DILERIM.

Hocam merhaba ben 8 ay önce düşük yaptım ve sorun kan pıhtılaşması çıktı ödenekten düşük yapmışım fakat 8 Aydır korunmuyoruz fakat bir gebelik oluşmadı adetlerimde düzensiz olmaya başladın doktora gittim yumurtalıklarım çalışmıyormuş 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım 1. Ayında istenilen boyuta gelmemişti bu ay istenilen boyutlara geldi fakat adetime 5 gün kala test çıktı negatif Çokta ağrım var ama bu kadar 1 hafta öncesinden başlamazdınve göğüslerim çok hassaslaştı gebelik olsaydı çıkardı sanırım ? Bundan sonra aşılamamı yoksa direk tüp bebeğe geçmeliyim sizce

MERHABALAR : YUMURTALIKLARINIZIN ÇALISMAMA DURUMUNDA ( FSH, AMH ) BAZI HORMONLARINIZ KONTROL EDILMELI.VE SONUCA GORE YUMURTALIK TEMBELLIGINDE VAKIT KAYBETMEDEN TÜP BEBEK TEDAVISINE GECILMELI.BOL ŞANS DILERIM.

Doktor bey merhaba.ben bgun hormon testi yaptirdim reglin 3.gunu bir bakabilir misiniz e2 cokmu dusuk

Eklentiler

• Screenshot_20180430-144646~2.png
    40,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…