Sayın Hocam 15/09/1976 doğumluyum.38 yaşındayım eylülde 39 olucağım. Geçen sene 2014 Kasım ayında evlendim. Şubatta ilk düşük kürtaj oldum sonda 1 temmuz ikinci düşük. İkisinde de kalp atımı yoktu 5. Hafta.İkincisinde yolk sac ve bebek görünmüştü.
Aralık ayından itibaren günde tek doz klomen kullandım. 3 ay ( ilk ay gittiğimde çatlamıştı sonrasında ise takibe rağmen hamile kalmadım. )
Ben ciddi pko yaşadım genç kızlığımda. Ama 3 şyaşından sonra herşey düzeldi. Adetlerim düzenli yıllardır 2-3 gün en fazla oynar.
Şubat ayında; Testlerimi yaptırdım; Şu an folibol ve coraspin B12 kullanıyorum.
FSH 5.53.
LH 3,65
Polaraktin 19,5
TSH 1,63
E2 67,6
AMH 3.56
HbA1c 5.8
rubella
toxoplazma
cmv ıgm
cmv ıgg sorun yok
trompofil paneli ise MTFR 677 heterizigot
lupus antigor testi bile yaptırdım negatif
eşim de spermmigografi yaptırdı sonuç bekliyorum ve ikimizde kromozon testi verdik bekliyoruz.
tüp bebek düşünüyorum.Yaşıma rağman AMH 3.56 kalite sorunumu yaşıyorum?Yaşımdan dolayı çocuğum olmayacakmı? Yanıtlarsanız çok teşekkür ederim.
Aralık ayından itibaren günde tek doz klomen kullandım. 3 ay ( ilk ay gittiğimde çatlamıştı sonrasında ise takibe rağmen hamile kalmadım. )
Ben ciddi pko yaşadım genç kızlığımda. Ama 3 şyaşından sonra herşey düzeldi. Adetlerim düzenli yıllardır 2-3 gün en fazla oynar.
Şubat ayında; Testlerimi yaptırdım; Şu an folibol ve coraspin B12 kullanıyorum.
FSH 5.53.
LH 3,65
Polaraktin 19,5
TSH 1,63
E2 67,6
AMH 3.56
HbA1c 5.8
rubella
toxoplazma
cmv ıgm
cmv ıgg sorun yok
trompofil paneli ise MTFR 677 heterizigot
lupus antigor testi bile yaptırdım negatif
eşim de spermmigografi yaptırdı sonuç bekliyorum ve ikimizde kromozon testi verdik bekliyoruz.
tüp bebek düşünüyorum.Yaşıma rağman AMH 3.56 kalite sorunumu yaşıyorum?Yaşımdan dolayı çocuğum olmayacakmı? Yanıtlarsanız çok teşekkür ederim.