• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocalar ve Medyumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.243
681
373
Kocaeli
Evli işgüç sahibi yüksek ögrenim yapmış bankacı bir bayanım.Kendimden emin ve dik duran biriydim.Çocugum olupda lehusalık dönemime kadar.ondan sonra bir haller oldu.halüsülasyonlar bunalımlar evde duramamalar sinir ateş.Beni psikiatriye götürdüler ilaçlar falan onlarda bol bol uyutu çok işe yaramadı uzun süre işime dönemedim.Bir arkadaşım medyumlarda yardım almamı söyledi.bende internetten bi çoguyla görüştüm gittim yardım aldım ama olmadı çogu üçkagatçı derdini söylemeden alacagı parayı söylüyor.Bir komşum sıkıntılarımı görüp bana kendisininde böyle oldugunu üç harflilerin yaptıgını bir haca abinin adını ve tlf verdi yardımcı olur dedi.Allah ondan razı olsun.Kızlık dönemimde beni isteyen birileri bişeyler yapmışlar buda lehusalıkta zayıf düşünce bana etki etmiş.Hocam sagolsun hepsinden beni kurtardı ve çok uzun sürmeden saglıgıma kavuştum.
medyumum falcıyım gelecegi görüyorum diyenlerin hepsi yalan söylüyor.Ama gerçekten işin ehli olan hoca efendiler var sagolsunlar var olsunlar.sevgili arkadaşlar bunu niye yazdım herkeze inan mayın her derdin çaresi doktorlarda degil bunuda unutmayın.hepinize mutlu günler

Herşey gelebilir insanın başına sizede geçmiş olsun.İnanç oldugu müddetçe aşılamayan hiç bir şey yoktur.Dualar şifadır.Umarım bir daha başınıza gelme böyle olaylar...

özelden msj atarmısınız size yardımcı olan arkasın adını ve tlfon nosunu

Bende hamileyim ve bunalımdayım musallat diolar herkes ayrı bişey veriyor ama geçmedi hep sıkıntı ölüm aklımdan çıkmıyor uyuyamıyorum bile hep ölecez ölecez deyip kendime her anı zehir ediyrm muska yaptılar okudular geçmedi panik atak oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back