• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoca hatası yüzünden kpss ye giremiyorum:(

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
offf offf bu siteye ne ümitlerle üye olmuştum, güzel güzel konular açıp paylaşımlarda bulunacaktım ne yazık ki ilk konum hayatım boyunca beni üzecek bi konu:( önlisans kpssye bu hafta sonu girecektim, şansım lisanslara göre yüksekti:\ Aylar önce banka ödemesinden sonra gittiğim okulun md. yardımcısı kaydını yaptım deyip bana çıktı vermemisti . Oysaki kaydimi yapmamis, sisteme giriyorum kaydiniz yok diyor. Okula gidiyorum kabul etmiyorlar:\ Osymeye gideceğim ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum:\ Kpss uğruna düğün hazırlıklarımı, 2.okuduğum üniversiteyi ve bi cok seyi 2.plana attım. O kadar masrafım arasında kursa gittim ki daha 12 ay borc ödeyeceğim:\ o kadar zaman emek uykusuz geceler:\ evliligimin ilk 4 ayi kps hazırlanmakla gecti ona ayrı yanıyorum :\

cok üzülüyorum, sabah mutlu mutlu dersteydim eşim sınav yerime netten bakıp msj atıcaktı bi msj geldi "kaydın bulunmuyor" o saatten beri ağlıyorum

Çok kötü bir durum.
Okulda kaydı yapması gereken müdür yrd. ne diyor peki?

canım üzüldüm yaa

hiç mi merak edip girmedin
bi bakmadın bunca zaman :(
adayişlemleri sistemine

yapılacak birşeyler yokmu?
araştırdın mı?

Elime çıktı almamış olsam sürekli bakardım kaydım yapılmışmı diye...Müdürün yaptığı büyük ihmalkarlık....Keşke sizde kayıtlar bitmeden baksaydınız...Yazık olmuş emeklerinize...Ama herşey de bir hayır vardır...Böyle olması gerekiyormuş demek ki....

Off çok kötü bir durum ne denir ki?Sen yine de bir ösym yi ara okulu ara sor soruştur elinden geleni yap.Olmuyorsa da hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elden.İnşAllah hayırlısıyla halledersin. :26:

ah cok üzüldüm ya:(( müdür sucu ustune almıyor mu? Allah yardımcın olsun ne dıyecegımı bılemedım :((

çok üzüldüm ya yazık olmuş.inşallah öbür sene denersin.allah yardımcın olsun

Çok üzüldüm keşke çıktıyı bekleseydiniz ama bazen ne yaparsanız yapın olacağına varıyor yine :( hakkınızda hayırlısı olsun belki bir daha ki sene daha güzel bir yer olur Allah yardımcınız olsun.

Üzgünüm ama bizim memlekette bu gibi durumlarda
''Üstüne bi bardak soğuk su iç'' denir anca
Yazık olmuş,insanın nasıl sinirleri altüst olmasın

offf offf bu siteye ne ümitlerle üye olmuştum, güzel güzel konular açıp paylaşımlarda bulunacaktım ne yazık ki ilk konum hayatım boyunca beni üzecek bi konu:( önlisans kpssye bu hafta sonu girecektim, şansım lisanslara göre yüksekti:\ Aylar önce banka ödemesinden sonra gittiğim okulun md. yardımcısı kaydını yaptım deyip bana çıktı vermemisti . Oysaki kaydimi yapmamis, sisteme giriyorum kaydiniz yok diyor. Okula gidiyorum kabul etmiyorlar:\ Osymeye gideceğim ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum:\ Kpss uğruna düğün hazırlıklarımı, 2.okuduğum üniversiteyi ve bi cok seyi 2.plana attım. O kadar masrafım arasında kursa gittim ki daha 12 ay borc ödeyeceğim:\ o kadar zaman emek uykusuz geceler:\ evliligimin ilk 4 ayi kps hazırlanmakla gecti ona ayrı yanıyorum :\

cok üzülüyorum, sabah mutlu mutlu dersteydim eşim sınav yerime netten bakıp msj atıcaktı bi msj geldi "kaydın bulunmuyor" o saatten beri ağlıyorum

belli ki mudur yardimcisi bir hata yapmis
ama durust olmam gerekirse sizin de hataniz var
ugruna bu kadar emek ve para harcadigiiz bir suru seyi 2. plana attiginizi soylediginiz sey icin en azindan cikti almaliydiniz ya da madem mudur yardimcisi o an vermedi internete girip kaydinizin dogru yapilip yapilmadigini kontrol etmeliydiniz bence.

gerçekten çok üzüldüm çok kötü bir durum ama vardır herşeyde bir hayır Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh merak etme bir bakmışsın bu olay düzelivermiş.:38:

Hoca+kendi hatanız yüzünden bu durumdasınız..
İşinizi garantiye almamışsınız gidip internetten kontrol ederek olmadığını söyleseydiniz..
Sanırım bu saatten sonra yapacak birşey yok..

Hakıkaten cok kotu bır durum.
Bende bu tarz bır sey yasamamak ıcın unıversıte tercıhlerımı bıle bıreysel yapmamıstım.Gıdıp bır okulda yaptırıp cıktısını almıstım.

Ama en az mudur yard. Kadar sızın de hatanız var.Nıye netten Ösym sıtesıne gırıp kayıdınız var mı yok mu dıye bakmadınız.Baksaydınız eger belkı bır sansınız daha olurdu.
Uzgunum olan olmus artık sıze gecmıs olsun demekten baska caremız yok gıbı.

Ah canım, keşke o çıktıyı alsaydın. Bazen ısrarcı olmak lazım.

çok üzüldüm ama çıktı almak gerekiyodu uyarı vardı hatta bu kadar sınava hazırlan bunu ihmal etmen kötü olmuş ösym bürosuna git durumu anlat belki dilekçe falan parayı yatrımışsın ya bi çare olur belki:(

çok üzüldüm arkadaşlar :( yeni yeni atlatabildim ... önümdeki sınavlara hazırlanacağım artık, ders çalışmaya başlayacağım :(

Back