- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hoca arıyorum kızlar
- Konu Sahibi miniko06
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkıp desem ki ben bakıyorum önce prayı yatır bakacagım, inanacak mısın?
Hayır tabiki bu işi iyi yapan insanlar allah rizasi icin bile bakıyor. Kişi belli ediyor kendini.Çıkıp desem ki ben bakıyorum önce prayı yatır bakacagım, inanacak mısın?
ya ben daha önce baktirmismistim saglik sorunuNeye baktırcan bacım , paranı bu şarlatanlara yedirme derim ben .
Hayır tabiki bu işi iyi yapan insanlar allah rizasi icin bile bakıyor. Kişi belli ediyor kendini.
Sen musallat olaylarina inanmiyosun sanirim yardimci olmayacaksan bos yorum yapip vaktimi alma lutfenAllah ruzası için Allahın rızası olmayan işlere burnunu sokan birini mi arıyorsun ? :)
Sen musallat olaylarina inanmiyosun sanirim yardimci olmayacaksan bos yorum yapip vaktimi alma lutfen
Kitap acildi zaman ustunde her hangi bir sey varmi bakiliyor bilmeden yorum yapmaYıldızname musallat olanları mı kovuyor ?
Bir tane de bana baksana .d
Önce parayı bu hesaba yatır
Tr11 0001 0002 0003 0004 0005
Bakım yapan bir hoca ariyorum yildizname telefondan gorusebilecegim ya ozelden yada burdan yardimci olurmusunuz
Bana ozelden sorularini yaz
1 kere mahsus ucretsiz bakarim.
Anne adi
Senin adin
Dogum tarihin
2 tane icinden gecen sayi yaz
Varsa sevgilinin adi anne aadini yaz
Manisa'da para almadan yardimci olan hoca var numarasini verebilirim mehmet hocaBakım yapan bir hoca ariyorum yildizname telefondan gorusebilecegim ya ozelden yada burdan yardimci olurmusunuz