Hobi dediğin nedir beni hiçbir şey tatmin etmez oldu 🥲

Kulubun1uyesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
788
317
Herkese selam kızlar ✨ kışın gelmesiyle birlikte sürekli evde olma hissi beni boğdu boğdu duvara attı. Siz neler yapıyorsunuz? Yetersiz ve eksik hissediyorum koşmuşta yakalayamamış hissediyorum :/ Eskiden kendimi Kandırabiliyordum artık kandiramıyorum da. mantığım müsade etmiyor kaç yaşına gelip bir başarı elde edemediğim aklıma geliyor sürekli.. bişey yapmalıyım.

Film izlemek dizi izlemek mesela zaman kaybı gibi geliyor tahammül edemiyorum. Kitap okurken konsantre olamıyorum. Sinemada tiyatroda konserlerde bir şey bulamıyorum, kötü bir yorum görüyorum bileti iptal ediyorum, bir kayağa gidecek arkadaş bulamıyorum mesela😅 delircem sanki zaman çok hızlı geçiyor, kendimi gelistirmek istiyorum boş boş durmak istemiyorum ama 30 çeşit kaygı basıyor konu dağılıyor her şeyden biraz gibi oluyor. İşin özeti çok sıkılıyorum..

Herkese selam kızlar ✨ kışın gelmesiyle birlikte sürekli evde olma hissi beni boğdu boğdu duvara attı. Siz neler yapıyorsunuz? Yetersiz ve eksik hissediyorum koşmuşta yakalayamamış hissediyorum :/ Eskiden kendimi Kandırabiliyordum artık kandiramıyorum da. mantığım müsade etmiyor kaç yaşına gelip bir başarı elde edemediğim aklıma geliyor sürekli.. bişey yapmalıyım.

Film izlemek dizi izlemek mesela zaman kaybı gibi geliyor tahammül edemiyorum. Kitap okurken konsantre olamıyorum. Sinemada tiyatroda konserlerde bir şey bulamıyorum, kötü bir yorum görüyorum bileti iptal ediyorum😅 delircem sanki zaman çok hızlı geçiyor, kendimi gelistirmek istiyorum boş boş durmak istemiyorum ama 30 çeşit kaygı basıyor konu dağılıyor her şeyden biraz gibi oluyor. İşin özeti çok sıkılıyorum..
Bir dile takın kafayı onunlprnemeye çalışan vakit çok hızlı geçer

Kendimi salak gibi hissediyorum her işim yarım kalmış 3 dil var yarım yamalak başlamışım kalmış vs, o tatmin hissini çok özledim başarma hissini herhangi bir alanda
Yarım kaldığınız yerden başlayın tekrar. Yaparım diyip girişin isteyip yapılmayacak bir şey yok

Asla yorum okumayın. Gözünüze çarpan aklınıza takılan dizileri filmleri sırayla deneyin. Ben bu dönemlerde bildiğim sevdiğim 3 komedi dizim var onlara dönerim. Bi şeyden keyif almaya başlayınca diğer şeylere de iştah artıyor.

Asla yorum okumayın. Gözünüze çarpan aklınıza takılan dizileri filmleri sırayla deneyin. Ben bu dönemlerde bildiğim sevdiğim 3 komedi dizim var onlara dönerim. Bi şeyden keyif almaya başlayınca diğer şeylere de iştah artıyor.
Benimde öyle ezbere bildiğim güvende hissettiren dizilerin var 🙂 inan düşünmekten onlara bile bakmıyorum her sene izlerdim normalde 😂 ben ne olacağım hayatım nasıl bir yöne evrilecek diye düşünmekten. Kendi isteğimle işten ayrıldım, o konuda mutluyum da ama bu da farklı bir tekduzelik oldu ..

Film izlemek dizi izlemek mesela zaman kaybı gibi geliyor tahammül edemiyorum. Kitap okurken konsantre olamıyorum. Sinemada tiyatroda konserlerde bir şey bulamıyorum, kötü bir yorum görüyorum bileti iptal ediyorum, bir kayağa gidecek arkadaş bulamıyorum mesela😅 delircem sanki zaman çok hızlı geçiyor, kendimi gelistirmek istiyorum boş boş durmak istemiyorum ama 30 çeşit kaygı basıyor konu dağılıyor her şeyden biraz gibi oluyor. İşin özeti çok sıkılıyorum..
Hobi bu değil ki, Sizinki zorlama.

Sen napican teyzeleri boşver :) hem dışarı çıkmaya bahane olur gezen güzel olur oturan gazel olur demişler çıkın çıkın gezin (benim yerime de lütfen)
Zaten geziyorum, ne güzel geziyordum havalar soğudu spor salonuna bile gitmek gelmiyor içimden 😂 haklısın bu akşam gazel oldum ağıt yakasim var sanki 😅

• Komik
Reactions: sdg
Ben çocuk doğurdum bebeğim ,5 yaşında OGLUM var hobim okul bahçesinde beklemek 😂 sağdan soldan puuuuu diye tukerebilirsin, sen mi bana akıl veriyon diye😂
Yaaa saçmalama 😂 bende bekar bireyim derdim tasam böyle şeyler işte 😂😂 öyle bir hengame içinde olsam bu siteye girecek vakit bulamazdım galiba😂 yine tebrikler

X