Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 kasım, central hospıtal kozyatağın da gerçekleşti ameliyatım kızlarr... niye bunca zaman beklemişim die kızıyorum kendime 300 cc lik harika göğüslere kavuştum, düşünüpte erteleyen varsa hiç beklemesin derimmmmm.. :)
30 kasım, central hospıtal kozyatağın da gerçekleşti ameliyatım kızlarr... niye bunca zaman beklemişim die kızıyorum kendime 300 cc lik harika göğüslere kavuştum, düşünüpte erteleyen varsa hiç beklemesin derimmmmm.. :)
geçmiş olsun canım benim. agrılı evrelerı atlatmısındır artık dimi.eminim cok guzel olmuslardır güle güle kullan şekerim:)
Alın size bir mutlu bir melek dahaŞu mutluluk denilen olgu paylaşınca ne güzel de artıyor dimi
Canım öyleyse sen de aramıza hoşgeldin:)Çok geçmiş olsun.Güzelliklerini güle güle,sağlık dolu günlerde kullanırsın inşallah
Geçmiş olsun canımcıgımm buda geçmiş olsun çiçeklerinn.. Boşver geçmişde kalan zamanı unut,hiç aklına bile getirme.Artık gelecek güzel günlere bak çünkü çok güzel günler seni bekliyorrr...
cok geçmiş olsun canım. darısı en kısa zamanda basıma insallah
cnm bnm bende orada oldum çok geçmiş olsun tayfun beye Allahıma şükür ki kas altı olmama ragmen 3. gün işe gittim 4 .günden sonra her işimi kendim gördüm doktoruma sonsuz tesekkurediyorum ne bir üşüme ne kusma nede çok şiddetli bir acı yaşadım günde 2 kere beni arayıp sordu umarım herkes bir gün gercekleştirir ve sıkıntısız ameliyat geçirir
geçmiş olsun canım..
Güle güle sağlıkla kullan
Hiç aklimda yokken bu bölüme girdikten sonra şeytan dürtmeye başladı benii :18:[/Q
saol canım..
şeytana uy derim rahatsızsan.. :))
20 yaş bu ameliyat için çok mu erken? bu konuda desteğe ihtiyacım var yardım edermisiniz :/