• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hmılelıgın ılk zamanları

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Ya kızlar bsey sorucam ben ayın 29unda kahverengı akıntıyla baslayan ıkısınde kırmızıya donen 7 sınde bıten adet donemı gecırdım ve 9 und esml korunmasız bırlıkte oldum ve ertesı gun sulu ulturason cekıldım yanı normal ulturasnun sulusu doktor akıntım var dye ornısıd ford vrdı tetrodox verdı bı de fıtıl ve ben hafta sonu esımle tekrar bırlıte oldum cocuk ıstıyorum tabı olaydan 1 gun sonra ve ılacı kullanıyom ornısıd bıttı tetrodox uc gn sonra bıtecek ve ben hamıle kaldım bebısıme bısey olur dıye korkuyom cunku bu ıkncı ılkı gıttı:( saglıgını etkılemez dımı cunku hem doktora hem eczacıya sordum bse sıze soraym dedım.

canım böyle sorulara burdan mantıklı cevaplar bulamazsın.her zaman aklında bir soru işareti kalır.bunun için sen iyi bir doktor araştır ve ona sor.içindeki şüpheden de kurtulursun...

canım böyle sorulara burdan mantıklı cevaplar bulamazsın.her zaman aklında bir soru işareti kalır.bunun için sen iyi bir doktor araştır ve ona sor.içindeki şüpheden de kurtulursun...

ya cnm ıkı doktora bı eczaneye sordum adetın gecıkmeden ıctıgın ılaclar zarar vermez dedıler ve bende bıraz rahatladım allah verdıysede bana bu ay bebıs saglıklısını hayırlısını nasıp etsın su sulu ulturasonuda cektırdıgıme bın pısman oldum zaten cok agrılıydı tansıyonum dustu cok kastım kendımı canım tatlı belkı ama cok cnm yandı ya

Back