hizmet hastanesinde doğum yapacak var mı?(ist)

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
96
İstanbul
:CüvCüv:Arkadaşlar ben kısmetse hizmet hastanesinde normal doğum yapacağım, burada doğum yapacak başka arkadaşlar var mı?herkese hayırlı doğumlar.

ben de hizmette yapacağım canım , haftaya salı gidip odalarını falan da görücem , senin doğum ne zaman?

ben de hizmette yapacağım canım , haftaya salı gidip odalarını falan da görücem , senin doğum ne zaman?

canım, benim doğumum 7 kasım kısmetse +-3 gün ama şimdilik normal gidiyor herşey bakalım bekliyoruz kızımızı kaydirigubbakcemile3. ben tesaddüfen gördüm odayı çok da güzeldi. hastanın kendisi mi süsledi bilmiyorum. pembiş pembiş. hayırlısı olur inşallah hepimiz için. neyse canım sen öğrendiği bilgileri bana da aktarırsın a.s. senin doğum ne zaman kısmetse?

bende hizmet hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse 5 kasımda sezeryan ilk bebeğimide orada yapmıştım zaten çok memnun kalmıştım umarım bunda da memnun bir şekilde ayrılız hastaneden tavsiye ederim yani

benim beklenen doğum tarihi 28 kasım ama plasenta yaşlanmasından dolayı erken doğum da olabilir
bide bişeyi merak ediyorum ben inşallah normal doğum yapacağım yani günü saati belli olmayacak doğumun , hastanede boş oda yoksa ne olucak :bbo: beni kapıdan mı çevirecekler ?? salı günü gittiğimde sorucam bunu ama çok aklıma takıldı :uhm:

evet benimde bi arkadaşım orda yaptı 1.5 yıl önce falan o da çok memnun kalmış, onun bebişi biraz erken gelmiş ve yenidoğan ünitesinin çok iyi olduğunu çok ilgilendiklerini söyledi.bakalım hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.a.s.

canım hayırlısı olur inşallah, plasenta yaşlanmasını ilk defa duydum. ben de normal doğum yapacağım kısmetse, koskoca hastane oda vardır canım ya sen kendini strese sokma bunun için. kapıdan çevirmeleri gibi bişey söz konusu bile olamaz, öyle bişey olsa çoktan olay çıkardı çünkü biliyorsun hastası çok olan bir hastahane. tabi sen yinede rahatlamak için bi danışırsın.a.s.

salı günü gittiğimde boş oda görmek istedim listelere baktılar kusura bakmayın tüm odalarımız dolu şu anda gösteremeyiz dediler :1shok: benim de o an aklıma gelmedi tüm odalar doluysa şimdi doğursam beni nereye yatıcaksınız diye sormak :jeyyar:
artık bu salı gidince sorucam çok merak ettim , ben fazla takıntılı ve titizim galiba napim elimde diil böyle kimsenin aklına gelmeyen şeyleri takıp kuruyorum kafamda :1no2: çok kötü bi durum çooook

:1shok: o zaman haklısın canım ya, ben de merak ediyordum odaları nasıl diye tesadüfen nst ye gittiğimde odanın kapısı açıktı öyle gördüm, bak şimdi ben de merak ettim, neyse sen beni de bilgilendirirsin madem. ben sadece hemşireye hasta bezi almam gerekir mi diye sordum hayır gerek yok dedi. acaba odalar dolu olunca herhangi bir oda mı veriyorlar:uhm: ben meltem hanıma gidiyorum, sen?

canım ben de meltem hanıma gidiyorum , yarın randevum var bakalım oda meselesine ne diyecekler :ecrin_bebek: sana yazarım yarın artık gamyoncuiremsu

canım sen oda ile ilgili bilgi alacaktın, var mı bi gelişme?:uhm:

odayı gezdim gördüm çok beğendim :CüvCüv:

eğer dolu olursa ne olucak dedim o zaman doğum katından değil başka bir kattan oda veriyorlarmış , aslında kötü bişey çünkü doğum katı çooook güzel , huzur var resmen orda , arada bebek ağlamaları geliyor , ama herkes sessiz herkes mutlu ve herkes anlayışlı birbirine karşı :dance:

ama eğer doğum katında boş oda yoksa başka kattan oda verceklermiş bize , doğum katının hemşireleri gelicekmiş ilgilenmeye böle işte açıkta kalmazsınız merak etmeyin dediler canım.. inşallah çok yoğun bir günde doğurmayız da doğum katında olur odalarımız ben pek bi sevdim orayı , hatta bu sabah yine nst'ye girdim eşime gelmişken doğursam ya şu boş odaya yatırsalar beni dedim :teytey:

ok canım anladım sağol a.s., ben kısmetse cuma gidicem ve büyük ihtimalle suni sancıyla doğum yapacağım, doktor sabah muayene ettikten sonra karar verecek, bebeğin zamanının geçmesini istemiyor anladığım kadarıyla hem daha da irileşmesin diye, doğurmak zor olur o zaman, çok şükür şimdiye kadar herşeyi yolunda gitti, cuma 9ay 10 günlük olacak. kızımın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.biz de çok heyecanlıyız ve iyice sabırsızlandık, Allah hepimize yardım etsin.

ayyy canım yarın sabah kavuşacaksın bebişine , ne kadar heyecanlısındır sen şimdi :ecrin_bebek:

sana hayırlı doğumlar diliyorum tatlım , herşey yolunda gider inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını kaydirigubbakcemile3

ilk müsait zamanında doğum hikayeni anlatmayı unutma , her türlü ayrıntıyı istiyorum , benim de içimi rahatlat...off ne kötü ya ben kasım sonunda doğurucam hepiniz rahatlıyosunuz birer birer ben sizleri gördükçe daha da sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…